Derfor ble vi beste norske byrå på PR og digitale ferdigheter

/
«Hvordan skal dere vinne igjen neste år?» Dette er det mest stilte spørsmålet etter at vi vant prisen for Årets byrå 2017. Svaret er enkelt, gjennomføringen enormt krevende.
Bilde av Mattis Wennemo og Espen Skogheim Haugen

To nye rådgivere kom raskt på plass i Iteo

/
Vi kan ikke få nok av unge, dyktige rådgivere, så vi har ansatt igjen! Denne gangen har to superhyggelige gutter funnet sin plass inn i Iteo-landskapet.

Årets byrå trenger flere flinke og hyggelige kollegaer

/
Til vår store glede ble Iteo Årets PR Byrå 2017, i tillegg til at vi også fikk Årets Fagpris for digital kompetanse på tvers av alle bransjene. Det at kundene har stemt oss frem er vi uhyre stolte av! Nå trenger vi flere superhyggelige folk på laget – både kommunikasjonsrådgivere, programmere og performance managers. 
nytt lederteam iteo

Iteo med nytt lederteam

/
Tina Jeanette Tharaldsen og Janicke Angerman Leiren tar over daglig drift av Iteo. Tidligere ledere Andreas Thue og Erik Eskedal skal konsentrere seg om det de liker best: Fag og kunder.
De superhyggelige rådgiverne vi søkte etter er på plass!

De superhyggelige rådgiverne vi søkte etter er på plass!

/
Siden 1. mars har Gitte Gilberg Sethereng (30) og Silje Karoline Bredby (24) beriket Iteo med pågangsmot, humør, kompetanse og læringsvilje.
Trender sxsw 2017

6 år med trender fra SXSW

/
Hvilke trender har SXSW gitt oss de siste årene? Vi har sett på SXSW trendene i 2017 og 5 år tilbake. Les om trendene og last ned SXSW 2017 Trendrapporten.
Iteo vinner energi kunde eaton

Iteo med kraftig ny kunde

/
I en europeisk byråkonkurranse har energigiganten Eaton valgt Iteo og det globale byrånettverket Hotwire til å håndtere all markedskommunikasjon.

Iteo søker ny digital rådgiver

/
Norges hyggeligste byrå er på jakt etter en dreven, kompetent og kreativ digital rådgiver. Her er mine erfaringer som juniorrådgiver i Iteo.
Iteo har blitt Hubspot partner sertifisert

Iteo er sertifisert HubSpot-partner

/
Iteo er nå sertifisert HubSpot-partner. Det styrker evnen til å levere effektive kommunikasjonsløsninger med innholdsmarkedsføring, inbound marketing og marketing automation.
Få mest ut av byrået ditt

Slik får du mest ut av byrået ditt

/
Nye tider gir nye typer byrå som bør levere nye ting. Dermed bør kundene ha nye forventninger.
Iteo søker Hubspot inound marketing konsulent

Iteo søker deg som kan Hubspot og inbound marketing!

/
Iteo søker ny inbound marketing-konsulent. Oppstart: Så snart som mulig.
Iteo søker 1–2 superhyggelige unge, lovende kommunikasjonsrådgivere

Iteo søker 1–2 superhyggelige unge, lovende kommunikasjonsrådgivere

/
I 2016 ble Iteo kåret til Norges nest beste PR-byrå av Dagens Næringsliv og Regi. I år skal vi nå toppen, og vi trenger derfor talentfulle kommunikasjonsrådgivere/innholdsprodusenter som kan hjelpe oss med å nå målet.

B2B-bedrifter må gi kundene verdi på Facebook

/
Er man en B2B-bedrift bør kommunikasjon på Facebook stå høyt oppe på lista, men hvordan lykkes man?

Er du helt rå på Facebook, SEO og PPC?

/
Da vil vi gjerne høre fra deg!
mest leste blogginnlegg 2016

Våre mest leste blogginnlegg i 2016

/
Nok et år er over på Iteobloggen og det er på tide å se på hvilke historier som har blitt våre mest leste blogginlegg i 2016. Som vi har sett tidligere, er det historier om mennesker som engasjerer mest, men gamle innlegg ligger fortsatt høyt på listen.
2016 fra a til å

2016 fra A til Å

/
I kjent stil oppsummerer vi et fantastisk givende år. Blod, konvertering, omdømme og innovasjon er nøkkelord.

En hyllest til holdninger

/
Denne historien hadde ikke vært mulig å fortelle uten 29 liter blod fra 350 mennesker. Det handler om min dødssyke kollega som leverer best og mest.

Sertifisert som Google-partner

/
Iteo fortsetter å styrke seg som «alt på et sted» tilbyder av markedskommunikasjon. Sertifiseringen som Google-partner bekrefter at vi leverer kvalitet på tvers av alle kommunikasjonskanaler.

Skal overbevise B2B-markedsførere om Facebook

/
Iteo og Fanbooster skal sammen vise B2B-markedsførere hvor smart det er å ta en strategisk tilnærming til Facebook. Først skal Norge vinnes, deretter skal Iteo hjelpe Fanbooster ut i sitt verdensomspennende nettverk.

Reisebrev fra Madrid

/
I midten av oktober var B2B-spesialister fra hele verden samlet i Madrid. VI kom hjem med nye strategiske verktøy, flere erfaringer og ferske ideer i sekken.