Årets byrå trenger flere flinke og hyggelige kollegaer

Til vår store glede ble Iteo Årets PR Byrå 2017, i tillegg til at vi også fikk Årets Fagpris for digital kompetanse på tvers av alle bransjene. Det at kundene har stemt oss frem er vi uhyre stolte av! Nå trenger vi flere superhyggelige folk på laget – både kommunikasjonsrådgivere, programmere og performance managers. 

Vi er lidenskapelig opptatt av å levere verdi til kundene våre som består av alt fra store internasjonale merkevarer til spennende små- og mellomstore norske virksomheter. Vi jobber med alt fra tradisjonell PR til «extreme makeovers» hvor vi analyserer kundens nåsituasjon og legger en plan for hvordan de kan lykkes med målene sine gjennom digitale strategier og innholdsmarkedsføring. Smart måling ligger til grunn for alt.

Vi gleder oss derfor over at vi snart kan få flere nye kollegaer inn i vårt koselige kontorlandskap, som kan bli en del av teamene som bistår kundene våre med en rekke utfordringer;

Lyst til å bli vår Performance Manager?

Vi trenger noen som kan ta eierskap til inbound marketing (Hubspot), sosiale medier og annonsering på Google og Facebook, og bli vår inhouse ekspert på dette området. Stillingen innebærer å holde seg oppdatert på det som skjer, utvikle strategier for våre spennende kunder, ta ansvar for  kundenes drift og utvikling på nett, samt bistå rådgiverne med sin ekspertise. Du bør minimum ha et par års erfaring fra liknende stilling og kunne vise til nødvendige sertifiseringer og resultater.

Er du en programmerer/utvikler som liker å være involvert fra start til slutt?

Vi trenger programmer/utvikler til vårt digitale team. Hos oss får du muligheten til å jobbe i et byråmiljø der du får være med å påvirke fra begynnelse til fullført prosjekt. Du blir ikke bare en utvikler, men også en teknisk rådgiver som deltar i kundemøter og tar en aktiv rolle i utarbeidelse av strategier og løsninger. Det er en fordel om du kan litt om design også, da du vil både implementere design og skape eget. Du vil få mye kundekontakt der du må kunne se det store bildet i prosessen fra problem til løsning, og du vil være en del av et team med kommunikasjonsrådgivere, markedsførere og designere. Du vil utvikle nettsider, hovedsakelig i WordPress, som skal være navet i all kommunikasjon for kundene til Iteo.

Erfaren og selvgående kommunikasjonsrådgiver med interesse for teknologi søkes

Behovet for skrivekyndige rådgivere er konstant, og nå trenger vi kommunikasjonsrådgivere som interesserer seg for B2B kunder og som med fordel kan ha en interesse for teknologi. Som senior kommunikasjonsrådgiver vil du få kundeansvar for en rekke store kunder med alt det innebærer. Oppgavene blir varierte, og det vil være behov for forståelse og kompetanse innen digitale strategier, sosiale medier og analyseverktøy. Vi ønsker flere selvgående, dyktige og selvsagt veldig hyggelige rådgivere med minimum 2-3 års erfaring fra PR-byrå som drives av å levere verdi og resultater til kundene sine.

Rett sted for de riktige menneskene
Vi er opptatt av at våre rådgivere skal få utvikle seg og fokuserer på oppfølging og skreddersydd opplæring til hver enkelt. Iteo er et byrå med høy takhøyde som legger vekt på at det er lov å stille spørsmål og gjøre feil så lenge man evner og ønsker å lære.

Vi tilbyr en arbeidsplass der:

  • Menneskene er viktigst
  • Hver enkelt respekteres og verdsettes
  • Takhøyden er stor
  • Vi gjør hverandre gode

Har du spisse albuer og urealistiske forventninger kan du finne deg en tredemølle et annet sted. Vi går aldri på kompromiss med våre verdier og det gode miljøet vi har. Vår visjon er «stedet der du vil være», en visjon som retter seg mot både kunder, partnere og ansatte.

Høres dette spennende ut? Har du lyst til å jobbe i årets byrå og bli en del av vårt team? Send en CV og en begrunnelse på hvorfor vi bør møte deg til post@iteo.no

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Lyst til å kommentere?
Bidra gjerne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *