Iteo fikk sølv i Årets Byrå for kundetilfredshet

Sølv er gull: Iteo er Norges nest beste på kundetilfredshet

/
Landets beste byrå er kåret. I følge Dagens Næringsliv er Iteo nest best i Norge på kundetilfredshet blant kommunikasjonsbyråene.

Nominert til Nordens beste byrå for andre året på rad

/
For andre året på rad har vi blitt nominert i kategorien Nordic Consultancies of the Year i regi av The Holmes Report.

Vant innovasjonspris

/
Iteo er eneste norske byrå som vinner innovasjonspris i den europeiske kåringen In2 Sabre Awards. Dette for en kampanje der vi brukte innholdsmarkedsføring til å fylle en stor konferanse.

B2B-suksess med innholdsmarkedsføring

/
Iteo med to finalebidrag til ”europamesterskapet i PR” – EMEA SABRE Awards.

Iteo med finalebidrag til European Excellence Awards

/
Dell fikk rekordoppmøte på årets viktigste konferanse. Gjennom fokus på innholdsmarkedsføring hjalp vi Dell med vise frem eksperter, produkter og løsninger. Nå er arbeidet i finalen av årets PR-EM.

Hva kan vi lære av årets SABRE Awards?

/
Denne uken har SABRE vært på alles lepper, dersom du jobber med PR. Som førstegangsreisende til utdelingen vil jeg presentere noen av mine inntrykk etter å ha vært vitne til ’Europamesterskapet i PR’.

Kan bli best i Norden

/
Som et av fire byråer er Iteo nominert til den gjeve prisen ’Nordic Consultancy of the Year’ i regi av The Holmes Report. Daglig leder svarer på nyheten med å sende alle ansatte til London.

Strikk for livet: Ingen pris, men mange vinnere!

/
Iteo og Strikk for livet var nominert i kategorien for beste nordiske kampanje på året European Excellence Award i Paris. Det ble ingen pris denne gangen, men organisasjonen som har skapt et enormt strikkeengasjement har gjort over 21 000 nyfødte til vinnere ved å gi dem en varmere og tryggere start på livet.

Strikk for livet: Best på digitalt engasjement i Europa

/
Iteo og Strikk for livet vant prisen for beste digitale engasjement på årets Digital Communications Awards. Prisen hedrer den digitale kommunikasjonsjobben som har bidratt til å gi 15 000 nyfødte en varmere og tryggere start på livet.

Om å åpne lukkede dører og strikke for livet - Digital Communication Awards

/
Det viktigste for oss i Iteo er å levere verdi til kundene våre. Å få bransjeheder utenfor kundens kontorer er et klapp på skulderen faglig sett. Vi er derfor svært stolte over at vi har mottatt tre nominasjoner i Digital Communication Awards 2014 for vårt arbeid med Dell og Strikk for livet.

Beste nykommerbyrå i Europa

/
Sent torsdag kveld ble Iteo kåret til beste nykommerbyrå i Europa. Tina og Brit Ingvild tok en førjulstur til München og European Excellence Awards for å hente hjem beviset.