Iteo Consulting utarbeidet en budskapsplattform tilpasset det lokale markedet. Disse budskapene ble brukt i kontakt med innflytelsesrike teknologijournalister, før fokuset ble lagt på økonomimedier. Budskapene ble underbygget med fakta, historiefortelling og undersøkelser, og forsterket av en rekke andre virkemidler.

Citrix var alene om å snakke om «ta med egen» i norsk presse i nesten to år, før resten av konkurrentene kom på banen. Mediene er nå fulle av råd om hvordan man skal løse utfordringen med ansatte som bruker egne enheter i jobbsammenheng.

Iteo jobbet målrettet mot presse, og dette resulterte i flere enn ti leserinnlegg om BYOD, publisert i flere ulike medier. En nordisk undersøkelse resulterte i flere gode presseklipp. Alle de viktige teknologijournalistene fikk budskapet presentert, og publiserte artikler om emnet.

Citrix Systems bedrer arbeids- og samhandlingsformer for brukere, virksomheter og IT-avdelinger med nettskyen som utgangspunkt. Selskapets førende løsninger for nettskyen, nettverksteknologi, samhandling og virtualisering gjør det enklere å innføre mer mobile arbeidsformer og verdiøkende nettsky-tjenester. Dette sikrer bedre IT-tjenester for over 250 000 virksomheter over hele verden. 75 prosent av alle internettbrukere går via en Citrix løsning hver eneste dag. Norge har i mange år vært det landet i verden som har mest utbredt bruk av selskapets løsninger.

Citrix Systems har jobbet med rådgivere i Iteo Consulting siden 2001. De har vært vårt beste kommunikasjonsbyrå og har i perioder hatt ansvar for koordinering av øvrige nordiske byrårelasjoner. Iteo har en unik forståelse for Citrix og våre behov, samt forbrukertrender som virtualisering, mobil- og skytjenester, og har vært sterkt medvirkende i å posisjonere Citrix som markedsleder innenfor disse kategoriene. Iteo har en meget sterk evne til å tilpasse- og levere på vår global kommunikasjonsstrategi med en balansert tilnærming som har gitt god verdi til Citrix. Det, sammen med en kronisk proaktivitet og service fra teamet, gjør det svært enkelt for meg å anbefale Iteo Consulting som et fremragende PR-og kommunikasjonsbyrå for alle teknologiaktører i Norden
– Kurt Svenson, Nordisk markedsdirektør, Citrix