Er du vår nye performance-rådgiver?

Norges hyggeligste kommunikasjonsbyrå søker dyktig rådgiver med Google Ads- og SEO-erfaring. Er det kanskje deg, eller noen du kjenner?

Iteo er B2B-byrået. Vi er 21 rådgivere, som sammen dekker nær sagt alle tjenester innen markedskommunikasjon for bedrifter som selger til bedrifter – fra ytterst på Google, helt ned til konvertering.

Til vår store glede opplever vi stor pågang av kunder og oppdrag. Etterspørselen etter digitale tjenester og spisskompetanse innen fagfelt som SEO og annonsering øker. Derfor leter vi nå etter et nytt medlem til vårt dyktige performance-team.

Ser etter en dyktig rådgiver

– Vi merker at B2B-bedrifter virkelig ser nytten og nødvendigheten av å investere i sin digitale tilstedeværelse. De siste årene har SEO, Google-annonsering og account-based marketing (ABM) blitt noe de fleste av kundene våre etterspør eller er interessert i. Derfor ønsker vi å styrke oss ytterligere på disse områdene, sier fagleder for performance marketing i Iteo, Stein Arne Gausen.

– Vår nye kollega skal først og fremst være en god rådgiver for våre kunder

Stein Arne Gausen, fagleder for performance marketing i Iteo.

Portrettbilde av Stein Arne Gausen, performance manager i Iteo

Personen vi er på jakt etter skal gi rådgivning, og utvikle, sette opp, optimalisere og rapportere på digitale annonsekampanjer for våre kunder.

– Vår nye kollega skal først og fremst være en god rådgiver for våre kunder, og kunne selge sin erfaring og kunnskap innen digital markedsføring og kommunikasjon. For å lykkes med det må du ha enda litt mer enn kompetanse om kampanjeoppsett. Du må også være fremoverlent, engasjere deg i kunden, forstå deres marked og situasjon, og gi ærlige og god råd som tar dem ett skritt videre.

I tillegg til erfaring med Google Ads og SEO er det fint om du har erfaring med, eller har lyst til å lære mer om annonsering i sosiale medier, optimalisering av landingssider og account-based marketing. Det er også en fordel om du er glad i tekst og innhold.

En sentral rolle i de fleste av våre leveranser

For å lykkes som performance-rådgiver i Iteo må du være sulten på ny kunnskap, være strukturert, strategisk, effektiv og ikke minst ha glimt i øyet, og like å omgås andre mennesker. Miljøet i Iteo står høyt i kurs og tas godt vare på. Spisse albuer og arroganse kommer man ikke langt med hos oss. Det gjør man derimot med evnen til å le av seg selv.

– Det som er spennende med å jobbe med performance i Iteo, er at vi ofte er involvert i alle stegene innenfor kommunikasjon og markedsføring. Fra innholdsproduksjon, PR og kjennskapskampanjer, til optimalisering av nettsider, analyser av kundereisen og konverteringsoptimalisering. Det gjør at man er involvert i veldig mye forskjellig og får muligheten til å bryne seg på nye spennende utfordringer, forteller performance manager i Iteo, Ida Marie Köhl.

– Det som er spennende med å jobbe med performance i Iteo, er at vi ofte er involvert i alle stegene innenfor kommunikasjon og markedsføring.

Ida Marie Köhl, performance manager i Iteo.

Portrettbilde av performance-rådgiver, Ida Mare Köhl

Iteo jobber hovedsakelig innen bransjene IT og teknologi, BAE-næringen (bygg, anlegg og eiendom), energi, industri og reiseliv. Kundene våre er en god miks av større globale selskaper som Dell Technologies, Panasonic og Salesforce, til mindre lokale aktører. Felles for dem alle er at vi har stor tro på det de bringer til markedet og at vi stortrives med å jobbe for dem.

Høres dette ut som en spennende jobb og arbeidsplass for deg eller en du kjenner? Les mer om stillingen og send inn din søknad via Finn. Har du spørsmål om oss eller stillingen? Ta kontakt med vår byråleder, Janicke Leiren. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Relevante innlegg

Få nyheter og våre beste caser rett i innboksen din.

Årets byrå logo
BBN - The world's B2B agency logo
Iteo Hubspot Solution Partner Program
Iteo bra søk