Gratis markedsførings-workshop

Trenger din bedrift hjelp med markedskommunikasjonen? Nå er gode råd gratis.

Foto av rådgivere i Iteo i en workshop

Korona-epidemien har kastet om på samfunnet vårt på måter vi ikke har klart å forestille oss på forhånd. Allerede merker vi at det er store endringer i måten vi kommuniserer mot potensielle kunder på.

For mange har denne perioden endt i lavere omsetning, og en mer usikker fremtid – mens den for andre har vist seg å være en mulighet til vekst. Hvordan man møter krisen avgjøre utfallet, og hvilke konsekvenser den får.

Det er bakgrunnen for at vi i Iteo nå inviterer til en gratis halvdags workshop der du og din bedrift kan få påfyll og innspill til hvilke grep man kan ta for å sikre fortsatt tilsig av kunder i et marked i endring.

Spørsmål som kan besvares er for eksempel hvordan kjøpsprosessen endrer seg når vi ikke lenger er like mye på farten som før, og hvordan når man kundene når de hovedsakelig jobber hjemmefra?

I Iteo er vi tett på endringene som skjer der ute, og kan tenke oss å dele innsikt og tanker om hva nettopp din bedrift skal gjøre fremover.

Etter møtet får du en oppsummering av anbefalinger fra oss, og en plan for hvordan man kan iverksette ideer over i praksis.

Hvis din bedrift driver i følgende bransjer, kan vi gi verdifull innsikt for tiden fremover:

  • IT/Teknologi
  • Bygg, eiendom og anlegg
  • Energi
  • Reiseliv
  • Industri

Hvis dette er interessant tar vi et formøte på telefon, før vi inviterer til workshop. På Østlandet møtes vi ansikt til ansikt, mens det for resten av landet blir gjennomført en digital workshop. Legg gjerne igjen e-postadressen eller telefonnummeret ditt her, så vil vi ta kontakt med deg. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Relevante innlegg

Få nyheter og våre beste caser rett i innboksen din.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.