Iteo søker ny digital rådgiver

Norges hyggeligste byrå er på jakt etter en dreven, kompetent og kreativ digital rådgiver. Her er mine erfaringer som juniorrådgiver i Iteo.

I april gikk jeg fra å være en ung freelancer til å tre inn i rekken med erfarne konsulenter hos Iteo. Jeg ante ikke hva jeg gikk til, men jeg visste at Iteo skulle være et hyggelig og ferskt markedskommunikasjonsbyrå med et digitalteam med lidenskap for WordPress-utvikling og godt design.

iteo-emil-hanne

Fra freelancer til fast ansatt

Den største overgangen fra å være freelancer til å få fast jobb som digital rådgiver hos Iteo, er tryggheten ved å være i et miljø med superkompetente folk og flinke prosjektledere som har erfaring med å dra store prosjekter i havn. Iteo er også en del av et verdensomspennende nettverk for B2B-byråer, BBN. Dette gjør at vi har nesten uendelig tilgang på kompetanse som vi kan lene oss på, noe som bidrar til at vi alltid kan utvikle oss selv til å skape enda mer verdi for kundene våre.

Hos Iteo har jeg jobbet med mange spennende, utfordrende og ikke minst lærerike prosjekter – blant annet utvikling av nettsiden og betalingssystemet til AD sin nye tjeneste Cellfie, en tjeneste som lar deg overføre innhold fra en mobil til en annen, eller slette alt på mobilen fullstendig og helt sikkert. Jeg driver også mye med videreutvikling og vedlikehold av nettsidene til våre kunder. Det at vår hostingleverandør, WPEngine, baserer seg på såkalt software-as-a-service av WordPress-sider, gjør at arbeidet med utvikling og vedlikehold av nettsider kan skje veldig effektivt og trygt. 2017 ser ut til å bli et knallår for oss i Iteo, og vi har mange spennende prosjekter på gang. Vi har også nylig blitt HubSpot-partner, som gjør at vi kan levere verdi og resultatmåling for kunder på revolusjonerende nye måter.

Som digital rådgiver i Iteo jobber du bredt med både utvikling av nettsider og -løsninger for kunder, og selve prosessen fra idé til ferdig produkt og måling av resultater. Det innebærer både kartlegging av kundens utfordringer, utforming av digitale kommunikasjons– og innholdsplaner, utvikling og administrering av WordPress-nettsider og webdesign. Dette gjør at man som utvikler får større innsikt i prosjektet, hva som er kundens ambisjoner og ønsker, og ikke minst hva som er det endelige målet. Når forarbeidet med nettsiden er gjort og designet er klart bygger vi nettsiden på WordPress etter kundens ønsker og mål. Prosjektstyringen av prosjekter kvalitetssikrer prosessen fra idé til lansering.

Er du Iteos nye digitale rådgiver og utvikler?

Iteo har hatt stor vekst siden oppstarten i 2011, og nå er vi på utkikk etter en ny digital rådgiver og utvikler til det digitale teamet. Hos oss får du muligheten til å jobbe i et byråmiljø der du får være med å påvirke fra begynnelse til fullført prosjekt. Du blir ikke bare en utvikler, men også en teknisk rådgiver som deltar i kundemøter og tar en aktiv rolle i utarbeidelse av strategier og løsninger. Du vil få mye og nær kundekontakt der du må kunne se det store bildet i prosessen fra problem til løsning, og du vil være en del av et team med kommunikasjonsrådgivere, markedsførere og designere. Hos oss vil du utvikle nettsider som skal være navet i all kommunikasjon for kundene til Iteo. Du får også muligheten til å jobbe med et bredt spekter av forskjellige bransjer, kunder og folk. Med andre ord vil ingen arbeidsdag være lik.

Vi ser etter deg som vil være med å utfordre kundene våre i riktig retning ved å være serviceinnstilt, god til å lytte og ikke minst forstå kundenes utfordringer. Du liker å jobbe i team og har fokus på brukervennlighet og det siste innen WordPress-utvikling. Du er også kreativ og nytenkende rundt funksjonalitet, design og innhold på nett. Målet ditt er å skape brukervennlige, rene, funksjonelle og fungerende nettsider for våre kunder, slik at de vil fungere som en kunnskapsdelende portal og som kundens viktigste selger.

 

Kvalifikasjoner for digital rådgiver:

 • Språk: norsktalende, gode engelskkunnskaper
 • Frontend: HTML, CSS, Javascript, jQuery
 • Backend: PHP, MySQL
 • WordPress-ekspert og -utvikler
 • Racer på søkemotoroptimalisering, også i WordPress
 • Opptatt av å skrive god, dokumentert og sikker kode
 • Erfaring med optimalisering og vedlikehold av krypterte nettsider, og kryptering av nettsider

Fint å kunne:

 • Google Analytics, Google AdWords, Google Search Console
 • Kjennskap til SharpSpring og HubSpot
 • Sertifisering i Google-tjenester og HubSpot er pluss
 • A/B-testing i WordPress
 • Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator)
 • SASS/LESS, Git, AngularJS, React, SVG for web

Høres dette ut som nettopp deg? I så tilfelle vil vi gjerne slå av en prat. Ta kontakt med Tina, så følger vi opp!

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Lyst til å kommentere?
Bidra gjerne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *