Foto av Marte Johansen. Utvikler i Iteo.

Iteo styrker webutviklingsteamet med dyktig frontend-utvikler

Vår nye kollega Marte Johansen er på plass som webutvikler i Iteo. Hun har syv års erfaring fra et spesialisert Wordpress-byrå.

Nettsiden er ofte kundenes og potensielle ansatte sitt første møte med bedriften din, og da holder det ikke at den er fin. Den skal også ha en funksjon, gjøre en jobb og gi svar på et informasjonsbehov. Da kreves det ekspertise.

– Webutvikling er et fag som er i konstant utvikling. Det er alltid noe nytt å lære, og det er det som gjør det så spennende. Det jeg liker med å jobbe som webutvikler er å kunne skape noe fra bunnen av. Jeg er opptatt av at grensesnitt og innholdstyper skal være enkle å bruke for alle som bruker nettsiden, forteller Marte.

I tillegg til å være webutvikler har Marte god erfaring med design. Hun har jobbet en del i Adobe Potoshop og Illustrator, og er godt vant med å implementere skisser laget av både interne og eksterne designere.

– Det er viktig for meg at nettsidene fungerer for både besøkende og de som skal publisere innhold. Mitt mål er alltid å lage solide nettsider som fungerer best mulig for flest mulig. Jeg har også et øye for design og samarbeider godt med designere med å implementere deres ideer på en god måte, fortsetter hun.

– Våre kunder kommer til å nyte godt av Martes allsidighet.

Andreas Thue, daglig leder i Iteo.

Styrker utviklerteamet for å løse kundenes utfordringer

Vi lever i en tid med utålmodige målgrupper og hyppige digitale endringer. For å klare å holde tritt med utviklingen, og for å kunne tilby kundene våre den hjelpen de trenger for å optimalisere sine nettsider, ønsket Iteo å styrke laget. Valget var enkelt da Marte banket på døren.

– Marte vil være et sterkt bidrag til våre kunder med sin lange erfaring både som webutvikler og -designer. Våre kunder kommer til å nyte godt av allsidigheten hennes. Det at Marte har erfaring fra byrå og kundeprosjekter gjør at hun kommer raskt i gang med spennende oppdrag, sier Andreas Thue, daglig leder i Iteo.

Portrettbilde av Andreas Thue, daglig leder i Iteo

Med god erfaring fra SASS, CSS3 og HTML5 i tillegg til PHP, har Marte et bredt spekter av erfaring.

– Nå gleder jeg meg veldig til å komme skikkelig i gang og bli en del av Iteos gode arbeidsmiljø. Det var nettopp dette som motiverte meg til å søke stillingen i første omgang. I tillegg til å ha vunnet flere priser som tyder på et sterkt faglig miljø, så har de også de riktige holdningene når det gjelder webutvikling – noe som alltid er inspirerende og som jeg gleder meg å ta del i, avslutter Marte.

Marte har en bakgrunn fra Broby Grafiska i Sverige der hun studerte Medieproduksjon for web før hun fikk jobb i Studio Netting rett etter studiene. De siste syv årene har hun jobbet med å utvikle skreddersydde nettsider i WordPress tilpasset kundens behov for mange ulike bransjer.

Relevante innlegg

Få nyheter og våre beste caser rett i innboksen din.

Årets byrå logo
BBN - The world's B2B agency logo
Iteo Hubspot Solution Partner Program
Iteo bra søk