Kurt Lekanger til Iteo

Redaktøren i Digi.no, Kurt Lekanger, melder overgang til Iteo. Fra august vil Lekanger tilføre Iteo verdifull seniorkompetanse på innhold, PR og teknisk utvikling.

– Det var på tide å skjemme bort våre teknologikunder. Da vi fant ut at vi hadde muligheten for å få Kurt på laget satte vi alle kluter til.

Andreas Thue, daglig leder i Iteo.

17. august starter Kurt Lekanger i Iteo i en kombinert rolle som seniorrådgiver, innholdsprodusent og utvikler. Han kommer da fra stillingen som redaktør i Digi.no, som er Norges desidert største fagblad for teknologibransjen.

– Jeg har fulgt med på Iteo siden de startet. Måten de ansatte jobber på skiller seg ut i kommunikasjonsbransjen. Det var det eneste byrået jeg kunne tenke meg å gå til, sier Lekanger.

Lekanger har jobbet som redaktør, journalist og fotograf siden 1989 i PC World, Tek.no, Dagens Næringsliv, Teknisk ukeblad og Digi. Han har også hatt et opphold på to år i Microsoft der han var med på å bygge opp den redaksjonelle delen av MSN.no.

– Jeg hadde lyst på en jobb der jeg kan kombinere det jeg er god på med muligheten til å lære mer om det jeg vil bli bedre på. Jeg håper å hjelpe Iteos kunder med å kommunisere hva de gjør og kan, i former og på måter som gir de beste brukeropplevelsene. Jeg håper å få muligheten til å jobbe med alt fra innhold som egner seg for store forbrukergrupper, og helt ned til de små nisjene der målgruppene er spisse og vanskelige å nå, sier Lekanger.

Daglig leder i Iteo, Andreas Thue, er svært begeistret over nysigneringen.

– Det var på tide å skjemme bort våre teknologikunder. Da vi fant ut at vi hadde muligheten for å få Kurt på laget satte vi alle kluter til. Han er ekstremt dyktig, og en veldig fin fyr som passer godt inn i Norges hyggeligste byrå. De ansatte står i kø for å få Kurt på sitt team, sier Andreas Thue, daglig leder i Iteo.

Lekanger vil i første omgang bistå med rådgivning og innholdsproduksjon, men skal også jobbe tett opp mot Iteos utviklere. Målet er at han på sikt skal jobbe like mye med utvikling som innholdsproduksjon, og at Iteo derfor skal kunne hjelpe kundene med å presentere innhold på bedre og smartere måter i digitale flater.

– Kurt sto øverst på lista mi med hensyn til faglige kvaliteter, og er en person som vi både kan lære av, og lære med. Iteo har et rykte for å ha god digital kompetanse, og det er en posisjon vi nå styrker. Kombinasjonen ved å være god på å fortelle historier og presentere dem på nye måter vil skape mange spennende muligheter for våre kunder, avslutter Thue.

Relevante innlegg

Få nyheter og våre beste caser rett i innboksen din.

Årets byrå logo
BBN - The world's B2B agency logo
Google Partner
Iteo Hubspot Solution Partner Program
Iteo bra søk