Foto av Iteos nye designer og utvikler.

To nye til Iteo: Seniordesigner og utvikler-trainee

Seniordesigneren Sindre Løvseth Larsen og utvikler-trainee Khoi Nguyen Hoang er nå på plass i Iteo.

Sindre Løvseth Larsen kommer fra designbyrået Uniform, og har bred bakgrunn innen både strategisk design, interaksjonsdesign og omgivelsesdesign. Sindre er fra Trondheim, har bodd i Oslo i snart 15 år og har et bankende hjerte for England. Der studerte han visuell kommunikasjon og grafisk design, like utenfor London. Han har også stor kjærlighet for faget sitt.

– Design, form og farge er utrolig viktig for at helheten skal uttrykke det man ønsker, og jeg har jobbet mye med design på tvers av flater for å forsterke en merkevare. Utformingen skal naturligvis også underbygge det skriftlige budskapet, både i digital og trykt form, forteller den nye seniordesigneren.

Daglig leder i Iteo, Andreas Thue, er veldig glad for å ha Sindre på plass, og mener han tilfører kompetanse og relevant erfaring som vil være til stor glede for Iteos kunder.

– Vi er veldig glade for å ha Sindre på plass hos oss. Han tilfører kompetanse og relevant erfaring som vil være til stor glede for Iteos kunder.

Andreas Thue, daglig leder i Iteo

Portrettbilde av Andreas Thue, daglig leder i Iteo

– I Iteo har designeren en svært viktig rolle i leveransen av våre integrerte kommunikasjonstjenester, og er et sentralt ledd i arbeidet med å gjøre reisen kort fra utvikling av strategi til målrettet distribusjon på tvers av egne, fortjente og betalte kommunikasjonskanaler, sier Andreas.

Sindre ble tatt med i viktige kundeprosesser allerede første dag på jobb, og er godt i gang med kundearbeidet. Å bli kastet inn i prosessene har han ingen problemer med.

– Det er veldig gøy å være på plass, og spennende å få ansvar fra dag én. Nå ser jeg frem til å bli enda bedre kjent med alle, og kompetansen som ligger i byrået. Håpet er jo at jeg kan bidra til å utvikle kundene enda mer, og enten styrke det visuelle uttrykket de allerede har eller bidra i eventuelle endringer.

Ny utvikler-trainee på plass

– Khoi blir et positivt tilskudd til det digitale teamet vårt, og bidrar til å øke og utfylle kapasiteten på teamet.

Andreas Thue, daglig leder i Iteo

I tillegg til ny designer har Iteo også fått et nytt medlem i utvikler-gjengen. Khoi Hoang var ferdig utdannet med en bachelor i informatikk i 2019, og har siden jobbet frilans med utvikling av nettsider og webdesign. Khoi trivdes godt som frilanser, men er glad for å nå ha en fast rolle som utvikler i Iteo.

– Å jobbe frilans krever at du må ha mye kontroll. Fra prosjektstyring, utvikling, og webdesign. I Iteo får jeg gjøre mye av dette, men sammen med andre dyktige folk. I tillegg kan jeg nå fokusere enda mer på det jeg kan aller best og liker mest, nemlig utvikling.

Andreas mener Khoi bidrar til å utfylle byråets digitale team, og er spent på resultatene dette vil gi for Iteos kunder.

– Khoi blir et positivt tilskudd til det digitale teamet vårt, og med han har vi også økt kapasiteten på leveranser knyttet til nettsider. Helheten på det digitale teamet med de to nyansettelsene er veldig spennende, og vi ser virkelig frem til hva de vil kunne levere fremover, sier Thue.

Khoi selv er blitt tatt godt imot, til tross for et redusert antall ansatte som er fysisk til stede på kontoret.

– Jeg ser frem til å lære masse av mine kolleger, og levere kvalitet på de oppdragene som kommer inn. Vi har hatt en spennende team-samling allerede og jeg ser frem til et godt samarbeid med både kollegaer og kunder, avslutter Khoi.

Har du behov for tjenester innen design eller utvikling av nettsider? Sindre, Khoi og resten av teamet er klare til å bistå deg. Fyll ut skjema her så tar vi kontakt for en hyggelig samtale.

Relevante innlegg

Få nyheter og våre beste caser rett i innboksen din.

Årets byrå logo
BBN - The world's B2B agency logo
Iteo Hubspot Solution Partner Program
Iteo bra søk