Trenger du markedsføring i Brasil?

Trenger du hjelp med markedsføring i Rio før, under og etter OL? Vi tilbyr deg 145 spesialister på PR og digital markedskommunikasjon.

Det er mange likheter mellom Iteo og vårt nye søsterbyrå i Rio. Da tenker vi i naturligvis ikke på samba, strand og sandaler, men nærmere kjærlighet til god fotball, spesialisering på b2b-markedsføring, en felles bakgrunn og historie som stammer fra PR-faget, og spesialisering på digital markedskommunikasjon.

Iteo er del av BBN som er et verdensomspennende nettverk med nær 1000 spesialister på b2b-markedskommunikasjon. Det nye byrået, Approach, har rundt 145 spesialister som tilfører stor verdi til blant annet vår globale olje- og gass-satsning.

Hjelper norsk næringsliv med å lykkes i Brasil

Næringslivsbåndene mellom Norge og Brasil er mange og lange. I de senere år har mange norske virksomheter lykkes mot den lokale olje- og gassindustrien. For disse kan kampanjer og aktiviteter nå styres fra Norge, og rulles ut i alle kriker og kroker av verden. For de som har særlige interesser i Brasil, kanskje i forbindelse med OL, kan nå få hjelp av Iteo til å tilrettelegge for alle markedsaktiviteter.

Brasil 2

Suksess med Sabre

Approach har gjort det skarpt i den latinamerikanske utgaven av Sabre Awards, som vi selv har gode erfaringer med. De har tatt hjem priser som regionens beste byrå, og for beste kommunikasjonsarbeid. Selskapet ble stiftet tilbake i 1997 og har kontor både i Rio de Janeiro og Sao Paulo. De er et av landets ti største byrå, og jobber for 1000 kunder i nær sagt alle segment. Som Iteo, kan de spore røttene tilbake til PR. De er nå spesialisert på innholdsmarkedsføring.

Approach har en imponerende kundeliste sett med lokale øyne, for oss med europeiske briller er merkevarer som Wartsila og Coca-Cola gjenkjennelige.

Ønsker du hjelp med global markedsføring, eller noen aktiviteter før OL i Rio? Ta kontakt så hjelper vi deg svært gjerne

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Lyst til å kommentere?
Bidra gjerne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *