Digitale tjenester

Kjernen i all kommunikasjon med dine kunder er digital.

Utgangspunktet er en nettside eller en blogg, og mulighetene er mange for å være interaktiv med dine relasjoner. Vi bistår i alle ledd fra strategi og planlegging, til implementering og opplæring av nye plattformer og sosiale tjenester. Resultater og evaluering av prosessen og valgene som blir tatt er en viktig del av alle kundeforhold hos oss. Under ser du en oversikt over de tjenestene vi kan tilby.

Nettsider

Nettsiden er selgeren som aldri tar pause og ikke går hjem. Vi hjelper deg med alt innen nett-plattformer og sikrer at din digitale tilstedeværelse er noe du er stolt av.
Mer om nettsider

Webdesign

Din bedrifts nettside bør fungere som en base for informasjon om din bedrift. En optimal nettside vil være den plattformen som står for det meste av innsalg, informasjon og som en god kilde for innsamling av data om din målgruppe og kunder.
Mer om webdesign

Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering eller SEO er viktig for å få økt synlighet og rangere høyt på søkemotorene. Vi hjelper deg med å optimalisere innholdet for søkemotorene.
Mer om søkemotoroptimalisering

Applikasjoner

Applikasjoner som gir deg det beste utgangspunktet for å skape en levende Facebook-side med konkurranser, måling og engasjerende dialog.
Mer om applikasjoner

Mobilkommunikasjon

Mer og mer innhold leses på mobil, tilpasning av kommunikasjonen for disse flatene er derfor viktig.
Mer om mobilkommunikasjon

Bedriftsblogg

På bloggen deles betrakninger, innsikt og kompetanse. Med god innholdsmarkedsføring kan du tilføre verdi på helt nye måter.
Mer om bedriftsblogg