Vi leverer alt til virksomheter som ønsker nye nettsider eller ønsker en modernisering av dagens løsning. Universell utforming og et design som tilpasser seg alt og alle er en forutsetning.

Din nettside er ditt viktigste kommunikasjonsvirkemiddel. Det er vinduet utad og det viktigste referansepunktet for alle dine interne og eksterne interessenter. Salg tapes og vinnes på utsende, design og innhold på nettsiden. Alt handler om hvilket etterlatt inntrykk du ønsker å plante.

Iteo sverger til WordPress og har noen av landets ypperste designere og programmere på plattformen. Vi hjelper deg fra strategifasen, gjennom design og programmering og ikke minst med innhold og søkemotoroptimalisering som sikrer at virksomhetens mål nås. I bunnen ligger den gode kundeopplevelsen og effektiv prosjektledelse.

En god nettside fungerer på alle moderne plattformer og på alle nettlesere. Responsiv design gjør at du ser godt ut også på brett og telefoner.

Våre rådgivere har levert digitale plattformer til alt fra de mest kjente virksomhetene, til de som retter seg mot globale målgrupper, og ikke minst skreddersydde løsninger for smb-markedet. Skreddersøm er normen. Kvalitet er rettesnoren.