Kommunikasjon

Iteo møter alle dine kommunikasjonsbehov med innhold og tjenester for alle målgrupper og kanaler.

God kommunikasjon skal skape en reaksjon med innhold som er relevant, interessant og nyttig. For oss handler det om å lede interesse til skreddersydde arenaer for kommunikasjon. Trenger du hjelp med PR? Lyst til å bli god på innholdsmarkedsføring? Lyst til å ta ut potensialet i sosiale medier? Spør oss om dette og video, nyhetsbrev, digitale bilag, alle trykte publikasjoner og tilhørende design. Våre kunder får innhold som kan gjenbrukes på tvers av målgrupper og kanaler. Man behøver ikke lenger fire til fem byrå for å levere bredden innen kommunikasjon og markedsføring, men et byrå som tar ansvar for hele prosessen og spiller deg god.

PR

PR er ikke sleipe stunt. Det er langt mer enn påvirkning av journalister. Det handler om strukturert og metodisk merkevarebygging.
Mer om PR

Innholdsmarkedsføring

Innholdsmarkedsføring, eller content marketing, er velbrukte metoder for å fange lesenes interesser og vise at du kan løse kundens utfordringer og behov.
Mer om innholdsmarkedsføring

Marketing Automation

Effektivisering av markedsføringsprosessene gjennom automatisk bearbeidelse og oppfølging av leads.
Mer om Marketing Automation

Sosiale medier

Sosiale medier gir deg muligheten til å ha daglig kontakt med kundene gjennom å dele godt innhold og engasjere målgruppene.
Mer om sosiale medier

Video

Gjennom korte videoer kan utfordringer og løsninger bli presentert på en kortfattet og visuell måte. Iteo har levert flere videoproduksjoner for våre kunder.
Mer om video

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet er et meget godt verktøy for å dele kunnskap og spennende nyheter med kunder og kontakter. Snakk med oss om en smart tilnærming.
Mer om nyhetsbrev

Digitale bilag

Ønsker du å nå målgruppen din med god informasjon rundt ditt produkt?
Mer om digitale bilag

Publikasjoner og trykksaker

Gode publikasjoner kan både være digitale og fungere på trykk. Noen ganger er det best å kunne ha noe i hånden. Whitepapers, årsrapporter eller brosjyrer.
Mer om publikasjoner og trykksaker

Arrangementer

Sosiale medier og digitale kanaler kan forsterke fysiske møter, men de kan aldri erstatte dem.
Mer om arrangementer

Design

Hvordan logoen, trykt materiale og ikke minst nettsiden din ser ut er viktigere enn du tror.
Mer om design