I løpet av en uke er det mange eksisterende og potensielle kunder som er innom websidene dine, men hvem er de og hva gjør de? De aller fleste selgere hater «cold-calls». Hva om alle selgerne kunne startet dagen med å ringe alle de som nylig har vært innom websiden din og lett etter informasjon?

Rett budskap til rett tid med marketing automation

God innholdsmarkedsføring handler om å treffe mennesker med rett budskap til rett tid. Gjennom å vite hva dine besøkende på nettsiden har gjort, hvilke e-poster de har lest og hva de har lastet ned kan du tilpasse budskapet i din kommunikasjon.

Effektivisering av markedsføringsprosessene

Marketing Automation handler om å effektivisere markedsføringsprosessene og la systemet jobber for deg og dine kunder. Det handler å treffe kunden med rett budskap til rett tid, slik at de kommer enda et skritt nærmere en beslutning. Systemet sporer dine mottageres bevegelser for å generere, kvalfisere og pleie leads, og på den måten kan du konsentrere deg om å kontakte de leadsene som er klare til å kjøpe fremfor å kontakte mennesker som ikke kjenner til deg og dine produkter.

Automatisk bearbeidelse og oppfølging av leads

Marketing automation løser følgende utfordringer for din bedrift:

  • Generering av leads: Skaper nye leads gjennom å fange data fra innholdsmarkedsføring
  • Bearbeidelse av leads: Hjelper potensielle kunder å komme et steg videre i sin beslutningsprosess ut fra der de er i prosessen og leder dem et steg nærmere kjøp
  • Lead scoring: Ut fra et leads bevegelser og handlinger gir man en score som forteller hvor langt i beslutningsprosessen det har kommet

Vi har verktøyene som kan automatisere dine marketing prosesser slik at du treffer bedre med dine budskap og skaffer bedre og mer kvalifiserte leads til ditt salgskorps.

Les mer om hvordan vi har løst dette for våre kunder. Eller ta kontakt i dag for en prat om hvordan din bedrift kan spare tid og penger på bearbeidelse av leads.

Sharpspring partner i Norge

Iteo har kompetanse på det mest brukte marketing automation-løsningene på markedet som Hubspot, Eloqua og Sharpspring. Vi har valgt å inngå partnerskap med Hubspot som vi bruker selv og på flere av våre kunder. Dette fordi vi mener dette er den rimeligste og enkleste løsningen som løser de aller fleste bedrifters behov for marketing automation. Ta kontakt om du vil vite mer om marketing automation eller Hubspot.