Elektronisk kommunikasjon i form av nyhetsbrev er ett  svært kostnadseffektivt verktøy for å kommunisere med dine interessenter. For løsningstilbydere er kanalen nyttig for å spre kunnskap og gode råd. Aktører innen produktsalg får gunstige verktøy for å kommunisere ut sine tilbud.

Før man tar i bruk denne spredningskanalen må man kjenne markedsføringsloven. Deretter må man ha et godt mottakerapparat. Iteo hjelper dere med begge og et skreddersydd design.

Det gode innholdet skaper den langvarige suksessen. Nyhetsbrevet bør først og fremst inneholde nyttig informasjon og nyheter som er interessant for de som mottar det. Det skal tilføre leseren verdi. Selvskryt og tankeløst pjatt er sikreste vei til å miste kunder. Nyhetsbrev gjort riktig er en svært nyttig klikk-kilde for dine digitale plattformer.

Iteos nyhetsbrev er spekket med smarte løsninger. Du kan måle og spore alt ned til minste detalj som hvor mange som åpnet, hva de leste, og ikke minst hva de interesserte seg for på din nettside. Iteo kan hjelpe deg med å sette opp løsninger som gjør det enkelt å gjøre klart nyhetsbrevet, samt sende ut og overvåke/rapportere. Ved å bruke Iteos nyhetsbrev kan du rapportere avkastning på investeringer og måle suksess på helt nye måter.

Ta kontakt for å se hvordan vi kan lage gode nyhetsbrevsløsninger for din bedrift.