Iteo er mer en bare et PR-byrå. Iteos tilnærming til PR favner både kommunikasjon og tradisjonell markedsføring. Med røtter i PR og digitale tjenester får du løsningene og verktøyene som gir de mest virksomme og kostnadseffektive tiltakene. Med rutiner og prosesser for gjenbruk rives kundenes kommunikasjonsmessige siloer slik at det gode innholdet og de beste budskapene skreddersys unike behov på den mest effektive måten.

Iteo har gode nettverk mot media, myndigheter, foreninger og organisasjoner og andre som er interessert i hva du har å kommunisere. En strategisk tilnærming til PR endrer holdninger, kan være det beste HR-verktøyet, flytter varer og gir resultater i tråd med oppdragsgivers håp og forventninger. Vi leverer et bredt spekter av tjenester som pressemeldinger, pressearrangement, mediakontakt, rådgivning, m.m.

Mediakontakt

Mediakontakt handler om å kjenne mediene og journalistene, deres arbeidshverdag og krav, og selvsagt hva som er en nyhet og ikke. For å lykkes må man ha gode og spissede budskap, vite hvem man vil kommunisere til, og ikke minst hvordan man kan engasjere og motivere dem gjennom redaksjonell omtale. Våre erfarne og proaktive konsulenter bistår med gode råd, formidler kontakt, håndterer utsendelser, medietrener og stiller som talsperson eller pressekontakt ved behov og ønske.

Har du allerede en nyhet klar? Ta kontakt så kan vi hjelpe deg.

Pressemeldinger

Pressen bombarderes med pressemeldinger som er lite interessante, preget av dårlige oversettelser, fulle av adjektiver og flåsete formuleringer, og ikke minst mangler relevans. Det skytes med kommunikasjonsmessig hagle der man burde brukt rifle.

Behøver du råd om hva som bør ut, hvilket budskap man skal prioritere, hvem som er interessert i nyheten og ikke minst hvilken tid nyheten bør ut på? Snakk med rådgivere som er ærlige og styrer forventninger etter hva som er realistisk. Iteos konsulenter er ikke redde for å si nei om vi ikke har tro på at nyheten har livets rett.

Leserinnlegg

Iteos rådgivere har skrevet hundrevis av leserinnlegg og kronikker for alle slags oppdragsgivere. Det vi sender pleier av å være av en så god kvalitet at resultat sikres. Prøv oss gjerne eller be om arbeidsprøver.

Ønsker du bistand eller ønsker å vite mer om presse og PR?
Ta kontakt eller les mer om hva vi har gjort for noen av våre kunder.