Våre kurs- og foredragsholdere er erfarne, kunnskapsrike og flinke.

Her kan du bli bedre kjent med dem.

7292

Erik er byråleder og digital strateg i Iteo Digital. Med bakgrunn som markeds- og CRM-ansvarlig har han 10 års erfaring med digital kundedialog, kundeservice og relasjonsbygging. De siste årene har han vært en fremtredende personlighet innen sosiale medier for B2B gjennom sin egen blogg, foredrag og rollen som Digital Communication Manager i Visma. Erik leverer digital strategier med høy fokus på ROI tilpasset hele markedsmiksen.

Erik har de siste årene vært gjesteforeleser på Handelshøyskolen BI i kurset Sosiale medier, holdt foredrag for Markedsanalyseforeningen, ITS, Confex, Computas, SocialSummer, ReThink Mini, Bloggcamp, Gule Sider og Eniro. Samt holdt kurs for flere ledende norske bedrifter innen bruk av sosiale medier og LinkedIn.

Ta kontakt med Erik

Eskedal@iteo.no

936 74 74

7037

7244bjornar_solvik-jensen

Bjørnar har over 17 års efaring i kommunikasjonsbransjen, og har blant annet jobbet som seniorrådgiver i Burson-Marsteller og kommunikasjonssjef i LillestrømBanken. Han holder lærerike foredrag om krisehåndtering, mediahåndtering, endringskommunikasjon og kommunikasjonsstrategier. Han deler gjerne sine erfaringer med deg for at du skal kunne stå bedre rustet til å møte dine kommunikasjonsutfordringer.

6774

Brit Ingvild er en kommunikatør som brenner for kvalitet, verdi, gode budskap og historier, godt språk, riktig grammatikk og målgruppetilpasset kommunikasjon. Hun har åtte års erfaring som kommunikasjonsrådgiver for lokale og internasjonale selskaper og offentlig virksomhet. Brit Ingvild kan levere medietreninger, budskapsutvikling, kommunikasjonsstrategi og skrivekurs for ulike kanaler.

Ta kontakt med Brit Ingvild

bih@iteo.no

90 64 31 15

 

71052

Andreas Thue er daglig leder i Iteo Consulting og har over 15 års kommunikasjonserfaring. Andreas har bistått mange av verdens fremste merkevarer nasjonalt og internasjonalt, og har lang erfaring med å trene ledere og spesialister innen løsningssalg, budskapsutforming, og markedskommunikasjon.

Andreas kan levere kurs, trening og foredrag innen presentasjonsteknikk, merkevarebygging, løsningssalg, kanalmarkedsføring, mediahåndtering, budskapsutvikling, ledelse, effektiv markedsføring, m.m. Andreas har også god erfaring med coaching.

Ta kontakt med Andreas

andreas@iteo.no

99 15 33 34

68652

Tina har lang og bred erfaring innen kommunikasjonsrådgivning, både på nasjonalt, nordisk og internasjonalt nivå. Svært strukturert, med gode team- og lederegenskaper, og har et bredt og godt nettverk og god evne til å bygge nye relasjoner.

Har jobbet med noen av markedets sterkeste merkevarer innen både B2B og B2C, og leverer et bredt spekter av tradisjonelle- og strategiske kommunikasjonstjenester. I tillegg til kommunikasjonstjenester har hun også jobbet internt med rekruttering, coaching og salg.

Tina kan levere kurs og foredrag innen presentasjonsteknikk, medietrening, budskapsutvikling, kommunikasjonsstrategier og merkevarebygging.