Vi søker en backend-utvikler som brenner for å skape merverdi

Nettsidene til kundene våre er ofte deres viktigste selger. Med den raske, digitale utviklingen som er i stort sett alle markeder må vi i Iteo holde tritt og kunne levere funksjonelle, digitale løsninger. Derfor trenger vi å styrke det digitale teamet vårt med en erfaren og engasjert backend-utvikler.

Gruppebilde av flere ansatte i Iteo

Måten Iteo leverer verdi på til kunden er gjennom helhetlig tenking, fra strategi, innhold på nettsider og egne kanaler og til distribusjon. For å kommunisere med målgruppene og være til stede med riktig informasjon til riktig tid, spesielt innenfor B2B, er hjemmesiden til kundene våre et avgjørende salgsverktøy. For at vi i Iteo skal kunne levere det kundene våre ønsker fremover trenger vi å styrke det digitale teamet vårt. Tidligere i år ansatte vi vår erfarne frontend-utvikler Marte som ser frem til å få en ny kollega med backend-ekspertise.

– Iteo har de riktige holdningene når det gjelder webutvikling, som var noe av det som gjorde at jeg søkte her. For meg som frontend-utvikler er det viktig å lage solide nettsider som fungerer best mulig for flest mulig. Nå ser jeg frem til å få en dyktig backend-utvikler som kan utfylle min kunnskap på teamet slik at vi kan ta fatt på nye spennende nettside-prosjekter til høsten, sier Marte Johansen.

– Jeg vil si at vi har et unikt miljø med fokus på å jobbe sammen og spille hverandre gode.

Tina Tharaldsen, byråleder i Iteo.

Bli en del av Norges hyggeligste byrå

Vi er en gjeng med rådgivere som er opptatt av å levere kvalitet og verdi til våre kunder. Som utvikler hos oss er det viktig at du liker å jobbe i team. Et kundeteam hos oss kan bestå av både innholdsprodusenter, grafisk designer og web-designer, prosjektleder og performance-eksperter. Kundene våre er alt fra store internasjonale merkevarer til små- og mellomstore B2B virksomheter, som gir oss spennende utfordringer og oppgaver.

Foto av rådgivere i Iteo i en workshop

– Jeg vil si at vi har et unikt miljø med fokus på å jobbe sammen og spille hverandre gode. Nå trenger vi en dyktig og erfaren utvikler som kan jobbe tett med både Marte og våre kundeteam om å levere spennende digitale prosjekter, sier Tina Tharaldsen, byråleder i Iteo.

Anders Ringen startet som rådgiver i Iteo høsten 2019 og fremhever muligheten til å være involvert i hele prosessen og kunne øke kunnskapen som en av fordelene med å jobbe i Iteo.

– Det tverrfaglige samarbeidet er veldig bra, og inspirerende. Jeg er rådgiver på innhold og PR, men lærer mye av kollegaene mine om for eksempel grafisk design, sos.med-annonsering og om nettsider og drift av dem, sier Ringen.

Den tverrfaglige erfaringen hos alle rådgiverne bidrar til forståelse for hverandres roller og hva de trenger for å kunne levere på best mulig måte. Inkludert utviklerne. Deres kompetanse i WordPress er avgjørende for å kunne konvertere kundenes utfordringer til gode, digitale løsninger.

Send Tina en e-post om du er interessert i mer informasjon.

– Ettersom vi leverer så bredt som vi gjør er vi avhengig av en utvikler som allerede har erfaring og mulighet til å bevise god kunnskap innen WordPress-utvikling.

Tina Tharaldsen, byråleder i Iteo.

Har god kunnskap innen WordPress-utvikling

For at kundene våre skal kunne nå frem i sine respektive markeder mener vi som sagt at man må ha et helhetlig bilde på kommunikasjonsarbeidet, inkludert nettsider. Vi starter alltid et webside-prosjekt med et grundig forarbeid. Som utvikler vil du være med i hele denne prosessen, fra behovsanalyse, løsning, ide og til ferdig produkt, og har dermed det beste grunnlaget for å kunne levere funksjonelle og gode nettsider. Disse utvikler du i WordPress hvor du også må være i stand til å programmere spesialtilpassede temaer og plugins i PHP. Evnen til å løse problemer, bygge gode tekniske løsninger og et ønske om solid og godt dokumentert kode er en selvfølge.

Våre kunder har forskjellige tekniske behov som varierer fra design og utvikling av helt nye nettsider og landingssider til videreutvikling og drift av eksisterende sider. Mange er også sultne på nye, spennende digitale løsninger. Den vi ser etter er dyktig i PHP og backend-utvikling i WordPress, men om du er fullstack-utvikler er det også aktuelt.

– Ettersom vi leverer så bredt som vi gjør er vi avhengig av en utvikler som allerede har erfaring og mulighet til å bevise god kunnskap innen WordPress-utvikling, sier Tharaldsen.

– Vi er ikke så opptatt av at søkerne har relevant utdanning. Det kan veies opp av erfaring og solide eksempler på hva de har gjort tidligere.

Tina Tharaldsen, byråleder i Iteo.

Rask oppstart og stort engasjement

Å jobbe i byrå innebærer også at du må kunne håndtere flere prosjekter parallelt.

– For å passe inn i et byråmiljø bør du være løsningsorientert, ta initiativ og kunne gi gode råd innenfor ditt ekspertiseområde. Det er også avgjørende at du er strukturert og virkelig engasjert i å ville levere kvalitet innenfor de gitte tidsfristene, sier Tharaldsen.

Vi setter alltid sammen team som har en prosjektleder, så om du ikke er komfortabel med mye kundekontakt er det ok. Det viktigste er at du er riktig person med riktig erfaring.

– Vi er ikke så opptatt av at søkerne har relevant utdanning. Det kan veies opp av erfaring og solide eksempler på hva de har gjort tidligere. Aller helst ønsker vi at vår nye kollega kan starte så raskt som mulig siden vi har en spennende høst i møte, sier Tharaldsen.

Iteo samlet på takterrasse foran fjell i Lofoten

Iteo holder til i hyggelige lokaler rett ved t-banen på Brynseng. På kontoret snakker vi norsk, men vi kommuniserer også på engelsk med enkelte kunder og partnere. Hvert år reiser vi på tur noen dager for sosialt påfyll og faglig utvikling. Blant annet har vi besteget Galdhøpiggen sammen (det er ikke et krav at søkere eier fjellsko..) og hatt nærkontakt med ørn i Lofoten. Har du spørsmål eller er du klar til å sende oss en søknad? Ta kontakt med Tina: tina@iteo.no.

Få nyheter og våre beste caser rett i innboksen din.

Årets byrå logo
BBN - The world's B2B agency logo
Iteo Hubspot Solution Partner Program
Iteo bra søk