10 grunner til at du trenger en digital strategi

10 grunner til at du trenger en digital strategi

/
Har du en digital strategi? Trenger du det? Alle snakker om at virksomheter må endre seg til den digitale tidsalder. Vi gir deg svaret på hvorfor du trenger en digital strategi og 10 tegn på at det er på tide å sette seg ned og lage den.

3 ledere som endrer verden med god strategisk kommunikasjon

/
Mange ledere har en oppfatning om at kommunikasjon er noe som andre får ta seg av. Det er viktigere å bruke tid på administrative oppgaver. Budsjettjusteringer må godkjennes, initiativer må forankres internt, og uansett er det tryggere å si litt for lite enn litt for mye.
Mest leste bloggposter 2015

Våre mest leste blogginnlegg i 2015

/
Det som leses mest på Iteo sin blogg er kundehistorier, ansettelser, trender, og konkrete råd. Poster fra 2013 er også godt representert på topp 10-listen. Her er våre mest leste blogginnlegg fra 2015

2015 fra A til Å

/
Vi har fått en rekke nye kunder, nye kollegaer og nye lokaler, hatt julebord på toppen av Oslo og gjort jobb vi kan være stolte av for kundene våre. Tradisjonen tro oppsummerer vi 2015 fra a til å.

Kommunkasjonstrender 2016 - Dette vil prege kommunikasjonsåret 2016

/
Iteo tar en kikk i krystallkulen og ser hvilke kommunikasjonstrender som vil definere neste års kommunikasjonskampanjer. Med utgangspunkt i vårt søsterbyrå Hotwires trendrapport har vi gjort oss noen meninger om kommunikasjonstrendene for 2016.

Firstpoint tok kontroll over egne kanaler

/
Konsulentselskapet Firstpoint ønsket å møte kommunikasjonsbehovene til forskjellige kundegrupper, og samtidig innføre en internkommunikasjon som skulle engasjere egne ansatte. Løsningen ble å satse knallhardt på innholdsproduksjon og egen nettside.

Redaksjonelt design for Kilden

/
Kilden kjønnsforskning.no ønsket nye nettsider for sitt nyhetsmagasin, fagtidsskrift og informasjonsarbeid. Målet med nye nettsider var å presentere forskningsresultater på en friskere og mer aktuell måte. I tillegg til redaksjonelt design ble det også levert ny logo som er bedre egnet for sosiale medier.

«Mobile first» er en sykdom

/
Internettsykdommen vinner terreng. Den nyeste mutasjonen er «mobile only».

Iteo Fagdag 2015: Seksdoblet trafikk til TU.no

/
På tre år har TU.no seksdoblet trafikken. Svein-Erik Hole forteller hvordan god design og riktig presentasjon kan føre til suksess.
Slik skriver du en god bloggpost

Hvordan skrive en god bloggpost

/
En god bloggpost er en tekst som oppfyller det du ønsker å kommunisere og som møter leserens behov. Hvis leseren gjør det du ønsker at han skal gjøre etterpå, er det suksessfull post.
Medarbeidersamtalen med nettsiden unngå irritasjon og unødvendige feil. Invister like mye i nettsiden som du gjør i selgerne

Medarbeidersamtalen med nettsiden

/
Websiden er alltid på jobb. Er det lenge siden din viktigste selger fikk en oppfriskning? Investerer du like mye i den som i de andre selgerne?

Hvordan skrive for Google

/
Skal du skrive blogginnlegg eller tekster til websidene er det viktig å vite hvem du skriver for. Skal du skrive for målgruppen eller for Google? Dette diskuteres, i Iteo mener vi ja takk begge deler.

24 tips til julerengjøring for din viktigste selger

/
Julerengjøring bør ikke bare gjøres i heimen. Adventstiden er et godt tidspunkt for å rydde opp på nettsiden og gjøre den klar for det nye året.

25 prosent færre henvendelser med ny nettside for kommunen

/
Designet på nye nettsiden til Aurskog-Høland kommune har gitt merkbare resultater på kort tid. – Nettsiden er nå blant de beste i kommune-Norge gjennom enkel navigasjon og ved å gi folk den kvaliteten og respekten de fortjener, ifølge kommunens kommunikasjonsansvarlige.

Lettere tilgjengelig innhold gav stor endring

/
Se hvordan endring av innhold og ordbruk sammen med en megameny økte sider pr besøk med 216%!

WordPress - tips og triks for utviklere

/
Når man har utviklet et stort antall nettsteder ved bruk av WordPress lærer man seg noen tips og triks. Målet er å gjøre hele prosessen lettere og bedre.

200 leads per måned fra prisnominert maritim motorvei

/
MCP sto for en av EMEAs beste markedstilnærminger i fjor. Beviset kom i går med nominasjon i årets SABRE Award i kategorien Transportation & Logistics. Vi er selvsagt stolte av kunden og håper på seier i mai.

Designet årets nisjenettsted

/
Teknisk ukeblad sin nettside (tu.no) ble sent onsdag kveld kåret til årets nisjenettsted. Iteos Andreas Nygaard berømmes av kunden som en sentral bidragsyter.