– Å samle alt i ett byrå gjør meg mer fleksibel

Dell har siden 2013 utfordret Iteo på hvordan de best skal nå ut til det norske markedet. Et sterkt partnerskap med ett byrå gir mange fordeler, ifølge markedssjef i Dell Technologies, Charlotte Flø Haanes. Hun bruker kun Iteo, og vil ikke ha det på noen annen måte.

– Med ett byrå som kan levere på alt blir vi mer fleksible i markedsarbeidet.

Markedssjef i Dell Technologies, Charlotte Flø Haanes

Å være markedssjef i en enorm og kompleks organisasjon som Dell er en øvelse i å sjonglere. Dell er verdens desidert største IT-selskap, med en bred produkt- og tjenesteportefølje. Føringer kommer fra sentralt hold, samtidig som lokale partnere og interessenter, både interne og eksterne, skal følges opp. Haanes har en veldig travel hverdag.

– Jeg har ansvaret for alt innen markedsføring, kommunikasjon og PR for Dell i Norge. Vi er en stor og kompleks organisasjon, og jeg forholder meg daglig til veldig mange mennesker, partnere og kolleger både i Norge og ellers i Europa, sier Haanes.

Dybdekunnskap bygget over tid

Iteo leverer et bredt spekter av tjenester til Dell, alt fra tradisjonell PR, innholdsproduksjon til blogg, grafisk materiell, annonser, prosjektledelse av eventer og utarbeidelse av whitepaper, kampanjer og nyhetsbrev. Tilbake i 2013 ble Dell den første kunden som utfordret Iteo til å finne en annen måte å nå ut til målgruppene på. Tradisjonell PR var ikke lenger nok. Sammen utviklet Dell og Iteo Dell-bloggen som ble brukt og brukes aktivt til å distribuere informasjon til markedet og ikke minst til pressen.

­– Iteo kjenner oss veldig godt, og dette er en av de største fordelene med vårt samarbeid. Vi utarbeider planer for både halvår og kvartal sammen, og felles dybdeinnsikt i målgrupper og kundereise er nøkkelen til vår suksess. Ved at Iteo er så godt integrert i organisasjonen, og jobber tett med både meg, våre partnere og interne ressurspersoner, kan vi jobbe raskt og effektivt sammen. Ofte kommer det endringer i planene som gir nye utfordringer for meg. Da er det fantastisk for meg å ha et byrå som kjenner oss så godt og kan omstille seg slik at vi likevel når deadline og leverer resultater. Med ett byrå som kan levere på alt blir vi mer fleksible i markedsarbeidet, sier Haanes.

Foto av markedsdirektør i Dell Technologies, Charlotte Flø Haanes.

En forlenget arm i hverdagen

Et langt og tett samarbeid har gjort at Iteo har forståelse og kjennskap til hvordan ting henger sammen internt i Dell. Dette letter også arbeidet for Haanes.

– Jeg trenger ikke overvåke alt vi gjør sammen. At byrået ofte er mine øyne, og kan og skjønner kjørereglene, er en fordel uansett hva vi skal produsere eller sette ut i live. Produktnyheter, eventer og temaer går igjen hvert år med ulike justeringer. Å bruke et byrå over flere år betyr at vi kan gjenbruke mye, eller bygger videre på det vi har, og ikke trenger å produsere absolutt alt fra bunnen av. Iteo forstår hva vi ønsker å oppnå, og kan bruke vår og egen erfaring til å gjøre jobben enda bedre denne gangen.

Noen å tenke sammen med

En annen fordel ved å forholde seg til bare ett byrå, er det tette partnerskapet som oppstår, ifølge Haanes.

– Marked, kommunikasjon og PR er ikke tre uavhengige deler, de henger tett sammen og støtter hverandre som i alle andre økosystem. Å ha ett byrå gjør at alt henger sammen og vi får en klar og tydelig tråd i alt vi gjør. Jeg slipper jobben med å sy sammen arbeidet til flere byrå. Det er ikke til forkleinelse for andre jeg har jobbet sammen med tidligere, de har også vært veldig flinke, men jeg ser fordelen med å ha ett byrå som tenker sammen med meg. Iteo ser helheten og kommer med muligheter til oss som vi selv ikke ser.

Haanes trekker også frem tryggheten i at Iteo er det eneste byrået hun jobber med, og at navnet på både Iteo og de som Dell jobber sammen med er kjent internt.

– Jeg jobber tett med mange ulike fagpersoner internt i Dell som bidrar i forbindelse med ting som skal produseres og gjennomføres. Med partnerskapet vi har etablert så forenkler dette også prosessene for meg når jeg kobler Iteo med mine kollegaer. Jeg behøver ikke å dra i gang introduksjonsmøter og være til stede for å lede prosessen. Det er umiddelbart en trygghet for den det gjelder at det er Iteo de skal samarbeide med. De vet at vi har jobbet med dem lenge, og kjenner igjen navnet. Iteo er vår partner, og vi stoler på dem.

Har du et ønske om å samle mer av arbeidet du bruker byrå til på ett sted? Ta kontakt med oss for en hyggelig prat!

Relevante innlegg

Få nyheter og våre beste caser rett i innboksen din.

Årets byrå logo
BBN - The world's B2B agency logo
Google Partner
Iteo Hubspot Solution Partner Program
Iteo bra søk