Vil du bli en av oss?

Profilbilder av alle Iteos ansatte, satt sammen til en collage.

Iteo består av hyggelige og dyktige folk med kommunikasjon i blodet og hjerter som banker for kundene våre.

I Iteo erfarer vi at både arbeidsmiljøet, det kollegiale og ikke minst resultatene for kundene våre vinner på at vi jobber godt, sammen, og på lik linje, uten spisse albuer. Vi er dyktige i fagene våre, men like viktig er det at vi er flinke til å hjelpe hverandre for å komme i mål med våre kundeleveranser. Slik får vi glade kunder, og fornøyde ansatte som liker jobben sin – på ekte.

B2B-byrå i stadig vekst

Iteos historie startet i 2011, som et rendyrket PR-byrå med fire ansatte. I dag er Iteo et fullservice markedskommunikasjonsbyrå. Vi er i stadig vekst, og består i dag av daglig leder, økonomisjef, administrasjonssjef og 22 rådgivere. Blant disse 22 finner du kommunikasjonsrådgivere, innholdsprodusenter, digitale markedsførere, performance-eksperter, SEO-spesialister, inbound-entusiaster og designere. Rådgiverne er delt inn i team som ledes av seniorrådgivere.

Vi er B2B-byrået, dvs. at vi har spesialisert oss på virksomheter som leverer tjenester eller varer til andre virksomheter. Likevel så har vi noen forbruker-kunder på kundelisten. Tjenestene våre dekker hele markedsføringsspekteret, fra idéer og kreative konsepter, til innholdsproduksjon og PR, til design og webdesign, til digital annonsering, måling og evaluering.

Vi gjør det aller meste innen strategisk og operativ markedskommunikasjon. Her kan du lese om alle tjenestene vi utfører.

De fleste av våre kunder kommer fra fem bransjer:

 • IT og teknologi
 • Bygg og anlegg
 • Eiendom
 • Energi
 • Industri

Lyst til å jobbe i Iteo?

Vi har stadig behov for flere kloke hoder. Send gjerne inn en åpen søknad, så tar vi kontakt med deg!

Litt om livet i Iteo

Vi elsker å bidra til at kundene våre oppnår ønskede resultater. Dette er enklere å få til når vi er involverte, engasjerte – og rett og slett har det ordentlig hyggelig sammen mellom slagene.

 • For å jobbe ordentlig i team prøver vi å være mest mulig på kontoret, men det kombineres med noe hjemmekontor
 • Ukentlig har vi fellesmøter med kunnskapsdeling og faglig utvikling i fokus
 • I det daglige bruker vi Microsoft Teams og for prosjektledelse bruker vi Asana
 • For å holde oss oppdatert på hverandres arbeid og hva som rører seg i byrået fra uke til uke, får vi «Fredagsmail» ved helgens inntog
 • Vi deler suksesser og feirer godt gjennomførte prosjekter og banebrytende ideer i plenum
 • Vi er skikkelig flinke til å skryte av hverandre og løfte frem gode prestasjoner
 • Vi flytter snart inn i splitter nye lokaler på Økern Portal hvor vi har tilgang til ni restauranter, treningssenter og løpebane på taket.
 • Hver måned samles alle som ønsker det til lønningspils
 • Hver sommer og hver vinter har vi faglig og sosial kick-off med spennende aktiviteter, middager og overnatting
 • Vi synes bursdager er stas, og markerer alle som en!

Norges hyggeligste byrå

Vi har en visjon om at Iteo skal være «stedet du vil være», og jobber hele tiden for å være Norges hyggeligste byrå. Dette oppnår vi gjennom fornøyde kunder, ansatte som trives og dyktige partnere.

Fornøyde kunder betyr alt

Det er ingenting som gjør oss stoltere enn fornøyde kunder. Derfor er vi veldig kry over å ha blitt kåret til Norges beste PR- og kommunikasjonsbyrå fem år på rad, i Årets Byrå-kåringen. Byråkonkurransen målte utelukkende kundetilfredshet, og har derfor gitt oss en deilig bekreftelse på at kundene våre mener vi gjør ting riktig.

I 2021 ble vi også tildelt prisen for Norges beste innholds- og performance-byrå, i Kampanjes Byråprofil-kåring. Les mer om hvor gøy vi synes det var, på bloggen vår.  

Møt Hanne, senior web- og grafisk designer

«Det som gjør Iteo unikt for meg er miljøet, som er utrolig hyggelig. Rett og slett en innmari fin gjeng, som gjør at jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag».

Hanne Tysnes Holm, senior web og grafisk designer i Iteo

– Som web og grafisk designer i Iteo er hverdagen min veldig variert. Jeg utvikler alt fra nye logoer og profiler for nye kunder, til å designe store messestander. Jeg setter opp nettsidedesign, landingssider, web-annonser, e-bøker/faktabøker og er både rådgiver og prosjektleder. Jeg har også kontakt med trykkerier og webutviklere.

– Som designer er det ikke en selvfølge å få være med på kampanjer og prosjekt fra begynnelse til slutt som hos Iteo. Jeg elsker å få innblikk og forstå hva kunden ønsker, både når det gjelder målgruppe, resultat og design.

– Hos Iteo settes kundeteamene sammen av kollegaer som er spesialister på forskjellige felt slik at vi utfyller hverandre. Dette gjør at jeg lærer noe nytt hver dag og kontinuerlig utvikler egen kompetanse, og kan levere enda bedre resultater for kundene våre. Det som gjør Iteo unik for meg er miljøet, som er utrolig hyggelig. Rett og slett en innmari fin gjeng, som gjør at jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag.

Møt Mattis, senior kommunikasjonsrådgiver

– Som kommunikasjonsrådgiver er hver dag unik. Oppgavene spenner fra å innhente innsikt, klekke ut gode ideer og planlegge større kampanjer, til å skrive enkle og fengende tekster, ta bilder og arbeide med design.

– Muligheten til å skape konkrete målbare gevinster for kundene er det som motiverer meg mest i denne jobben – særlig i de tilfeller der vi bistår hele veien fra idé til gjennomføring og evaluering.

– Skal jeg trekke frem en ting som er bra med å jobbe i Iteo må det bli kombinasjonen av strategiske hoder, tekstforfattere med skarp penn, designere med blikket for visuell kommunikasjon og spesialister innenfor spredning i digitale flater. Å kunne jobbe sammen fagspesialister fra alle felt gjør det morsomt, spennende og lærerikt.

«Muligheten til å skape konkrete målbare gevinster for kundene er det som motiverer meg mest i denne jobben».

Mattis Wennemo, kommunikasjonsrådgiver i Iteo

Møt Espen, senior digital rådgiver og teamleder

«Det å jobbe med teamet, utvikle nye prosesser og utfordre nye problemstillinger sammen, se det komme til live og fungere i praksis, gjør at man får virkelig stort eierskap og ansvarsfølelse til alle oppgaver og prosjekter».

Espen Skogheim Haugen, teamleder og senior digital rådgiver i Iteo

– Som Teamleder er jeg ansvarlig for å legge til rette for at mine kollegaer trives og har det de trenger for å gjøre en god jobb. Som digital rådgiver går oppgavene blant annet ut på å jobbe med kampanjer, fra idé og konseptutvikling, til planlegging, gjennomføring og oppfølging.

– Jeg setter ekstremt pris på den variasjonen i hverdagen vi har her. Den ene dagen sitter vi dypt ned i rapporter og analyserer markedsaktiviteter. Neste dag jobber vi med heftige markedsplaner før lunsj, og etter lunsj utformer vi kundereiser og automatiserings-strategier i HubSpot. Det som motiverer meg mest som rådgiver er det å spille kundene gode. Rett og slett.

– Miljøet er fantastisk. Det jobber utelukkende bare bra mennesker her. Både strategiske hoder innen forretningsutvikling og kommunikasjon, dyktige innholdsprodusenter, designere og fagspesialister. Fagmiljøet er minst like bra som det sosiale. Det er akkurat det som gjør det svært spennende og lærerikt.

– Til slutt vil jeg understreke noe av det jeg føler er mest unikt med Iteo, nemlig tillit. Fra dag én merker du at her er det ingen som henger over skulderen din. Her er det en flat struktur, vi er alle kollegaer og jobber mot det samme målet. Det betyr at du aldri sitter alene med utfordringene dine. Her er det bare å spørre om hjelp eller sparring, alle stiller opp!

Møt Janicke, senior kommunikasjonsrådgiver og teamleder

– Jeg er en av tre teamledere i byrået og dette innebærer ansvar for personal, budsjetter og kapasitetsfordeling. I tillegg til å være teamleder, er jeg også senior kommunikasjonsrådgiver, noe som gir en variert arbeidshverdag med ulike leveranser som strategier, budskapsplattformer, prosjektledelse og kundeeierskap. Jeg jobber primært med kunder innen teknologi.

– Det som gjør jobben min spennende er den hektiske og varierte hverdagen. Det å få jobbe med mennesker i både byrået og på kundesiden, gjør at jeg lærer mye og klarer å utvikle meg som både rådgiver og som leder.

– Det som kjennetegner arbeid i byrå er alle utfordringene som må løses fortløpende – både de operative og de mer strategiske. Det å tenke langsiktig og forstå at det vi gjør i dag vil gi resultater på sikt, er noe som både inspirerer og utfordrer. Det unike med Iteo mener jeg for min del, er alle mulighetene og det å kunne utfordre etablerte sannheter på en ny måte.

«Det å få jobbe med mennesker i både i byrået og på kundesiden, gjør at jeg lærer mye og klarer å utvikle meg som både rådgiver og som leder».

Janicke Leiren, teamleder og kommunikasjonsrådgiver i Iteo

Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe i Iteo?

Hvis du syns at det høres spennende ut å jobbe i Norges hyggeligste byrå, og er nysgjerrig på å vite mer – ta gjerne kontakt med oss for en koselig og uforpliktende prat! 

Årets byrå logo
BBN - The world's B2B agency logo
Google Partner
Iteo Hubspot Solution Partner Program
Iteo bra søk