Derfor er ABM en fornuftig salg- og markedsstrategi akkurat nå

Account-based marketing (ABM) kan være en god strategi for å sikre en mer fornuftig bruk av annonsemidler. Her forklarer vi hvordan teknikken fungerer og hvordan du kommer i gang.

Podcast for B2B – Slik kommer du i gang

Podcast er et troverdig og personlig medium med mottakere som ikke bare hører, men lytter til det du har å si. I tillegg er det enkelt å komme i gang. Spørsmålet er ikke om bedriften skal lage podcast, men hvorfor dere ikke har startet allerede.

Slik sprer du innhold gratis

Godt innhold kutter kostnaden på markedsføringen. Her er våre tips til hvordan du sprer budskapet ditt uten å betale for det.

Markedsfører, du er ekstra viktig i krisetiden

Norge og mange virksomheter er i krise. Er du markedssjef i en virksomhet som tvinges til å redusere aktiviteten? Bruk tiden til det beste for virksomheten.

Kommuniser for å håndtere korona-krisen

Hvor godt man kommuniserer vil avgjøre hvor hardt bedriften rammes av korona-krisen.

Business as unusual og webinarets mange fordeler

I situasjoner som avviker fra normalen kan bedrifter dra nytte av teknologiens fordeler. Webinaret er en god metode for å holde markedsførings-hjulene i gang.

Hva er et webinar – og hvordan kommer du i gang?

Når hjemmekontor er nødvendig må man tenke nytt. Webinarer er en smart ressurs som kan knytte ansatte sammen, sikre effektive kundemøter og generere leads.

Få nyheter og våre beste caser rett i innboksen din.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.