Oppskriften på et godt byråsamarbeid

/
Etter syv år har resultatene aldri vært bedre enn nå. Markedsdirektøren i NTT Security deler her sin oppskrift på hvordan lykkes med PR.

Seks tips til hvordan du kan tolke dine kunders digitale kroppsspråk

/
Skal du skaffe deg et konkurransefortrinn og selge mer i dag, må du vite hvordan du skal tolke det digitale kroppsspråket til prospekter tidlig i kundereisen.
Markedsføring av arrangement

Slik får du flere deltakere på arrangementet ditt

/
For mange virksomheter er kommunikasjon rundt et arrangement begrenset til å dele landingssiden med påmeldingsskjema i sosiale medier og via e-post til de viktigste kundene. Da går de glipp av nye verdifulle leads.

85 % mener de tjener mer med marketing automation

/
En nordisk undersøkelse gjennomført av ID BBN viser at marketing automation skaper økte inntekter for bedrifter. Utfordringene ligger i kunnskap og ressurser.
6 Måletall for markedssjefen

6 måletall for den moderne markedssjefen

/
I rapportene som beskriver effekten av markedsføringen, bør du fortsatt være oppmerksom på trafikk, engasjement i sosiale medier og konverteringsfrekvenser, men resultatene du legger frem for lederne bør presenteres på en måte som begeistrer! Vi har laget en E-bok som gir deg seks måletall som viser verdien fra markedsføringen.
Iteo når ny milepæl med 20 ansatte

Iteo når ny milepæl med 20 ansatte

/
2017 ble et år med stor vekst for Iteo og det lille hyggelige byrået er fremdeles veldig hyggelig, men ikke så veldig lite lenger. Iteo startet 2018 med ansettelse av tre nye kollegaer, og ble dermed 20. Vi ønsker Håvard, Elin og Fredrik velkommen!

Iteos første æresmedlem

/
Ingen har vært viktigere i Iteos endringsprosess enn Erik Eskedal. Når han nå forlater Iteo vil vi takke han for våre beste faglige år.
marketing automation

Tre suksessfaktorer for marketing automation

/
Mangel på god opplæring og relevant kompetanse gjør at mange ikke evner å hente ut de virkelig store gevinstene fra inbound marketing.
Kjøper du av morsomme katter

Kjøper du av morsomme katter?

/
Salg handler i dag om å informere, inspirere og engasjere. Det gode budskapet er sentralt.