Våre tjenester

Vi spesialiserer oss på B2B og kan hjelpe deg med det meste innen strategisk og operativ markedskommunikasjon. Under finner du en oversikt over våre tjenester.

Mange gode kollegaer rundt et bord, med post-its.

Våre rådgivere har en strategisk tilnærming til kommunikasjonsfaget. Vi gir deg råd basert på innsikt, erfaring og kompetanse. Slik hjelper vi bedriften dit dere vil være.

Kommunikasjonsstrategi Analyse og innsikt Krisekommunikasjon Merkevarebygging

Nettsiden er ofte det første møtet mellom kunde og bedrift, og førsteinntrykk er viktig. I Iteo har vi designere og utviklere med lang erfaring i å tegne, bygge opp og drifte bedriftens viktigste selger.

Webdesign og utvikling Drift av nettsteder Grafisk design

Godt innhold i de riktige kanalene er et av de viktigste virkemidlene du kan bruke for å engasjere målgruppene dine. Iteo kan hjelpe deg med å produsere og distribuere de gode historiene gjennom tekst, bilde og video.

Tekst Foto, video og lyd PR

Performance marketing er kostnadseffektivt og treffsikkert, med lav risiko for bedrifter. For oss handler performance marketing om å hjelpe deg med å treffe riktig person på rett tidspunkt – til enhver tid.

Sosiale medier Google-annonsering Inbound Marketing Native-annonsering SEO

HubSpot er ideelt for B2B-bedrifter fordi det integrerer salg, markedsføring og kundeservice i én plattform, samt effektiviserer leadshåndtering og kundekommunikasjon. Plattformen tilbyr også avanserte analyser og rapporteringsfunksjoner, som gir verdifull innsikt for å kunne da datadrevne beslutninger.

Årets byrå logo
BBN - The world's B2B agency logo
Google Partner
Iteo Hubspot Solution Partner Program
Iteo bra søk