Velkommen til Norges hyggeligste byrå

Ønsker du å jobbe med hyggelige og dyktige folk som kan B2B-kommunikasjon? Da er Iteo stedet du vil være. Vi hjelper deg med å utvikle de beste budskapene og finne den beste fremgangsmåten for å nå dine mål og målgrupper. Under ser du hvem som jobber i Iteo, og enda litt lenger ned kan du lese mer om oss.

Portrettbilde av Janicke Angerman Leiren, byråleder i Iteo

Janicke Angerman Leiren

Portrettbilde av Linda Bringsvor, senior kommunikasjonsrådgiver i Iteo

Linda Bringsvor

Portrettbilde av Lisbeth Løkås Nordvik, senior kommunikasjonsrådgiver i Iteo

Lisbeth Løkås Nordvik

Portrettbilde av Hans Henrik Thorgersen, senior kommunikasjonsrådgiver i Iteo

Hans Henrik Torgersen

Foto av Gitte Gilberg Sethereng

Gitte Gilberg Sethereng

Ansattbilde av Alexander Wie Flaa.

Alexander Wie Flaa

Profilbilde av Madeleine Vehre Navekvien

Madeleine Vehre Navekvien

Ansattbilde av Morten Kristiansen.

Morten Kristiansen

Portrettbilde av Hanne Kristine Vederhus, kommunikasjonsrådgiver i Iteo

Hanne Kristine Vederhus Lien

Foto av Hans-Petter Bjørkli Tryggvason

Hans-Petter Bjørkli Tryggvason

Foto av Ingvild Imeland Gjesme

Ingvild Imeland Gjesme

Profilbilde av Fredrik Saltbones.

Fredrik Saltbones

Foto av Stein Arne Gausen, leder innsikt og analyse i Iteo

Stein Arne Gausen

Portrettbilde av Espen Skogheim Haugen, digital rådgiver i Iteo

Espen Skogheim Haugen

Portrettbilde av performance-rådgiver, Ida Mare Köhl

Ida Marie Köhl

Portrettbilde av Hanne Tysnes Holm, grafisk designer i Iteo

Hanne Tysnes Holm

Vi er stolte av at vi fem år på rad er kåret til Norges beste byrå på PR og kommunikasjon, i kåringen Årets byrå, gjennomført for Dagens Næringsliv.

Stedet der du vil være

Iteo ble startet i 2010. Visjonen om at Iteo skal være «stedet der du vil være» ble tidlig forankret, og vi har siden jobbet for å være Norges hyggeligste byrå. For å leve opp til dette behøver vi tre ting:

 • Fornøyde ansatte
 • Tilfredse kunder
 • Dyktige partnere

I Iteo har vi et godt samhold i et miljø som har et felles mål – å levere det beste til kundene våre. Fornøyde ansatte har motivasjonen som trengs for å levere på toppnivå, hver gang.

Foto av Iteo-ansatt i en workshop

Når behovene og markedet endrer seg, skal vi være i forkant.

Hva kan vi gjøre for deg?

Iteo er et kommunikasjonsbyrå som favner bredt. Hos oss kan du få rådgivning og alle kommunikasjonstjenester på ett sted. Vi kan bistå med strategiarbeid som gjør at markedstiltakene treffer der dere har størst behov, og vi kan bidra med alle operasjonelle behov dere måtte ha. Det inkluderer:

 • Innholdsmarkedsføring
 • Annonsering i Google, sosiale medier og native
 • Grafisk design
 • Webdesign, utvikling, hosting og support
 • Søkemotoroptimalisering (SEO)
 • Inbound marketing
 • PR
 • Foto og video
 • Kommunikasjonsstrategi
 • Merkevarebygging

Denne listen er ikke utfyllende, så se gjerne på våre tjenestebeskrivelser for å vite mer om hva du kan få hos oss.

Hvem er vi?

Fra en oppstart med fire ansatte i 2011, har vi nå nesten 30 rådgivere, og stopper ikke der. Fra å være et rendyrka PR-byrå, er Iteo i dag et fullservice kommunikasjonsbyrå med bred kompetanse og stor tverrfaglighet.

Endringene og bransjeglidningene innen kommunikasjon og markedsføring har vært store siden 2011, og mantraet vårt har hele tiden vært at vi må omstille oss for å levere på de kommunikasjonsbehovene kundene har i dag. Det kommer Iteo til å fortsette med. Når behovene og markedet endrer seg, skal vi være i forkant.

Foto av rådgivere i Iteo i en workshop

B2B-kommunikasjon

Vi spesialiserer oss hovedsakelig på B2B-kommunikasjon, men har også forbrukerkunder på kundelista. Våre rådgivere har ulik og utfyllende kompetanse, slik at vi kan sette sammen de beste teamene for din bransje og dine behov.

Seniorrådgiverne våre har over ti års erfaring, og leder teamene som skal gjøre dere til fornøyde kunder. Ved å lytte til deres behov ser de hvordan vi best kan bistå dere, og setter sammen teamene deretter.

Vi er særlig sterke innenfor disse bransjene:

 • IT og teknologi
 • Bygg og anlegg
 • Eiendomsbransjen
 • Energi
 • Industri
 • Reiseliv

Vi jobber ikke for konkurrerende selskaper, men setter gjerne ikke-konkurrerende kunder i kontakt med hverandre, dersom vi ser at dere kan høste fordeler ved å kjenne hverandre.

Vi kan hjelpe dere å finne nordiske og internasjonale byråer gjennom våre nettverk, og gir anbefalinger utfra deres behov.

Internasjonale nettverk

Iteo samarbeider med en rekke andre byråer og byrågrupper både i Norden og internasjonalt, og vi har lang erfaring med å jobbe på tvers av landegrenser. Vi kan vise til gode resultater for noen av verdens mest kjente merkevarer. Vi kan hjelpe dere å finne nordiske og internasjonale byråer gjennom våre nettverk, og gir anbefalinger utfra deres behov.

Iteo er en del av det internasjonale B2B-nettverket BBN. BBN er tilstede i 19 land, og omfatter 29 kontorer og over 800 B2B-spesialister. Nettverket deler de samme verktøyene og prosessene, og støtter kunder i alle markedsføringsdisipliner, som søkemotoroptimalisering (SEO), inbound marketing, PR, webdesign og grafisk design.

Markedskommunikasjon med Norges beste byrå

Iteo deltar kun i byråkonkurranser der beviselig effekt eller kundetilfredshet er de viktigste kriteriene. Derfor er vi stolte av at vi fem år på rad er kåret til Norges beste byrå på PR og kommunikasjon i kåringen Årets byrå gjennomført for Dagens Næringsliv. Prisen betyr mye for oss, fordi den viser hvordan kundene vurderer oss.

De mener blant annet vi er best på tekst og innhold, digital kompetanse, kunnskap om kundens merkevare og marked, og at vi viser engasjement og leveranseevne. Hvert år tar vi med oss tilbakemeldingene fra undersøkelsen, slik at vi kan bli enda sterkere der vi er gode og jobbe aktivt for å forbedre oss der vi behøver.

Årets byrå logo
BBN - The world's B2B agency logo
Google Partner
Iteo Hubspot Solution Partner Program
Iteo bra søk