Velkommen til Norges hyggeligste byrå

Ønsker du å jobbe med hyggelige og dyktige folk som kan B2B-kommunikasjon? Da er Iteo stedet du vil være. Vi hjelper deg med å utvikle de beste budskapene og finne den beste fremgangsmåten for å nå dine mål og målgrupper. Under ser du hvem som jobber i Iteo, og enda litt lenger ned kan du lese mer om oss.

Andreas Thue

Kreativ leder

Strategi, innhold, krisekommunikasjon, PR

Linda Bringsvor

Forretningsutvikler og teamleder

Strategi, innhold, krisekommunikasjon, PR, web

Alexander Wie Flaa

Teamleder

Strategi, innhold, krisekommunikasjon, PR

Madeleine Vehre Navekvien

Teamleder

Strategi, innhold, PR, internkommunikasjon

Espen Skogheim Haugen

Fagleder digital

Strategi, performance, HubSpot

Stein Arne Gausen

Fagleder innsikt og analyse

Strategi, performance

Morten Kristiansen

Fagleder innhold

Strategi, innhold

Hans Henrik Torgersen

Rådgiver

Strategi, innhold, krisekommunikasjon, PR

Simen Berg

Rådgiver

Innhold, foto/video, SEO, PR, web, HubSpot

Fredrik Saltbones

Rådgiver

Innhold, foto/video, podkast

Carina Behrens

Rådgiver

SEO, SEM, HubSpot, web

Ann-Mari Hind

Rådgiver

Performance, sosiale medier

Vi er stolte av at vi fem år på rad er kåret til Norges beste byrå på PR og kommunikasjon, i kåringen Årets byrå, gjennomført for Dagens Næringsliv.

Stedet der du vil være

Iteo ble startet i 2010. Visjonen om at Iteo skal være «stedet der du vil være» ble tidlig forankret, og vi har siden jobbet for å være Norges hyggeligste byrå. For å leve opp til dette behøver vi tre ting:

 • Fornøyde ansatte
 • Tilfredse kunder
 • Dyktige partnere

I Iteo har vi et godt samhold i et miljø som har et felles mål – å levere det beste til kundene våre. Fornøyde ansatte har motivasjonen som trengs for å levere på toppnivå, hver gang.

Når behovene og markedet endrer seg, skal vi være i forkant.

Hva kan vi gjøre for deg?

Iteo er et kommunikasjonsbyrå som favner bredt. Hos oss kan du få rådgivning og alle kommunikasjonstjenester på ett sted. Vi kan bistå med strategiarbeid som gjør at markedstiltakene treffer der dere har størst behov, og vi kan bidra med alle operasjonelle behov dere måtte ha. Det inkluderer:

 • Innholdsmarkedsføring
 • Annonsering i Google, sosiale medier og native
 • Grafisk design
 • Webdesign, utvikling, hosting og support
 • Søkemotoroptimalisering (SEO)
 • Inbound marketing
 • PR
 • Foto og video
 • Kommunikasjonsstrategi
 • Merkevarebygging

Denne listen er ikke utfyllende, så se gjerne på våre tjenestebeskrivelser for å vite mer om hva du kan få hos oss.

Hvem er vi?

Fra en oppstart med fire ansatte i 2011, har vi nå nesten 30 rådgivere, og stopper ikke der. Fra å være et rendyrka PR-byrå, er Iteo i dag et fullservice kommunikasjonsbyrå med bred kompetanse og stor tverrfaglighet.

Endringene og bransjeglidningene innen kommunikasjon og markedsføring har vært store siden 2011, og mantraet vårt har hele tiden vært at vi må omstille oss for å levere på de kommunikasjonsbehovene kundene har i dag. Det kommer Iteo til å fortsette med. Når behovene og markedet endrer seg, skal vi være i forkant.

Janicke Leiren smiler foran dataen og Kari Odenrud jobber.

B2B-kommunikasjon

Vi spesialiserer oss hovedsakelig på B2B-kommunikasjon, men har også forbrukerkunder på kundelista. Våre rådgivere har ulik og utfyllende kompetanse, slik at vi kan sette sammen de beste teamene for din bransje og dine behov.

Seniorrådgiverne våre har over ti års erfaring, og leder teamene som skal gjøre dere til fornøyde kunder. Ved å lytte til deres behov ser de hvordan vi best kan bistå dere, og setter sammen teamene deretter.

Vi er særlig sterke innenfor disse bransjene:

 • IT og teknologi
 • Bygg og anlegg
 • Eiendomsbransjen
 • Energi
 • Industri
 • Reiseliv

Vi jobber ikke for konkurrerende selskaper, men setter gjerne ikke-konkurrerende kunder i kontakt med hverandre, dersom vi ser at dere kan høste fordeler ved å kjenne hverandre.

Vi kan hjelpe dere å finne nordiske og internasjonale byråer gjennom våre nettverk, og gir anbefalinger utfra deres behov.

Internasjonale nettverk

Iteo samarbeider med en rekke andre byråer og byrågrupper både i Norden og internasjonalt, og vi har lang erfaring med å jobbe på tvers av landegrenser. Vi kan vise til gode resultater for noen av verdens mest kjente merkevarer. Vi kan hjelpe dere å finne nordiske og internasjonale byråer gjennom våre nettverk, og gir anbefalinger utfra deres behov.

Iteo er en del av det internasjonale B2B-nettverket BBN. BBN er tilstede i 19 land, og omfatter 29 kontorer og over 800 B2B-spesialister. Nettverket deler de samme verktøyene og prosessene, og støtter kunder i alle markedsføringsdisipliner, som søkemotoroptimalisering (SEO), inbound marketing, PR, webdesign og grafisk design.

Markedskommunikasjon med Norges beste byrå

Iteo deltar kun i byråkonkurranser der beviselig effekt eller kundetilfredshet er de viktigste kriteriene. Derfor er vi stolte av at vi fem år på rad er kåret til Norges beste byrå på PR og kommunikasjon i kåringen Årets byrå gjennomført for Dagens Næringsliv. Prisen betyr mye for oss, fordi den viser hvordan kundene vurderer oss.

De mener blant annet vi er best på tekst og innhold, digital kompetanse, kunnskap om kundens merkevare og marked, og at vi viser engasjement og leveranseevne. Hvert år tar vi med oss tilbakemeldingene fra undersøkelsen, slik at vi kan bli enda sterkere der vi er gode og jobbe aktivt for å forbedre oss der vi behøver.

Årets byrå logo
BBN - The world's B2B agency logo
Google Partner
Iteo Hubspot Solution Partner Program
Iteo bra søk