Grafisk designer til Iteo

Med Hanne Tysnes Holm er vi en enda mer komplett leverandør av markedskommunikasjonsløsninger. Hanne er særlig sterk på grafisk design og vil bistå med designelementer som magasiner, boards, annonser, brosjyrer og flyere.

− Vi er imponert over kvaliteten på Hannes arbeid. Vi er trygge på at ferdighetene hennes vil komme kundene våre til gode og glede.

Andreas Thue, daglig leder

– Min største styrke er å brekke opp tekst og bilder, og sette det sammen på en visuelt pen måte som svarer til kundens forventninger uten å bryte med deres tidligere designpraksis.

Hanne Tysnes Holm

Iteo fortsetter veksten og styrker oss ytterligere på digitale flater og grafisk design. Siste tilskudd er Hanne Tysnes Holm som vil hjelpe oss med å tilby fullservice kommunikasjonsløsninger til eksisterende og nye kunder. Hun har lang erfaring med grafisk design og har hovedsakelig jobbet med designelementer for reklamebyråer gjennom hele sin karriere. TV 2, Egmont, Idun og Norgesenergi er blant kundene Hanne har jobbet med tidligere.

Hanne vil være tilknyttet Iteo og bistå kundene med kampanjeutvikling som inneholder designelementer som magasiner, boards, annonser, brosjyrer og flyere. Hun er også svært god på digitale kommunikasjon og vil være et godt tilskudd til utviklingen av digitale løsninger.

− Hanne har i en periode vært underleverandør og vi er imponert over kvaliteten på hennes arbeid. Vi er trygge på at ferdighetene hennes vil komme kundene våre til gode og glede, sier daglig leder Andreas.

Portrettbilde av Hanne Tysnes Holm, grafisk designer i Iteo

Adobe-hode

Stadig flere kunder etterspør en fullstendig kommunikasjonsløsning – det holder ikke lenger å kun levere én separat tjeneste innen det brede spektret som markedskommunikasjon faktisk utgjør.

Fra starten har vi i Iteo ønsket å være ‘first point-of-contact’ for kunden, uavhengig av kommunikasjonsutfordring. Med Hanne på laget, og med Varg og Fredrik allerede på plass, er vi nærmere enn noen gang.

Hanne har sin styrke på Adobe-programmene og Flash. Hun beskrives som et ”adobe-hode”, og jobber mest med InDesign, Photoshop, Illustrator, i tillegg til Flash-kompetansen.

− Jeg kommer til å jobbe med grafisk materiale enten det er snakk om brosjyrer og blader, eller digitale løsninger til nettsider og bannere. Min største styrke er å brekke opp tekst og bilder, og sette det sammen på en visuelt pen måte som svarer til kundens forventninger uten å bryte med deres tidligere designpraksis, kommenterer Hanne.

På fritiden lever Hanne et aktivt liv, og er mye på farten med eller uten ski på beina. Hun er gift og har en sønn på 9 år og elsker interiør og møbler. Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med Hanne i tiden fremover, og ønsker henne velkommen til oss!

Få nyheter og våre beste caser rett i innboksen din.

Årets byrå logo
BBN - The world's B2B agency logo
Google Partner
Iteo Hubspot Solution Partner Program
Iteo bra søk