Innholdsrådgivere

Stillingstittel: Innholdsrådgivere
Frist Vi tar imot åpne søknader
Ansettelsesform Fast
Antall stillinger -
Sted: Vis på kartet
Søk på stillingen

Vi søker deg som elsker god og objektiv innholdsmarkedsføring!

Våre resultater og vårt omdømme som gode på innholdsmarkedsføring skyldes vår kjærlighet til- og respekt for eget fag. Våre rettesnorer i produksjonen av tekst og visuell kommunikasjon er kvalitet, etikk, objektivitet og evnen til å fortelle gode og interessante historier.

Vi ønsker oss innholdsprodusenter som passer inn i båsen «sosialt intelligent og språknerd». Vi vil høre fra deg som elsker å møte nye mennesker, og som ikke skyr unna en god diskusjon om grammatikk. Vi tror de beste innholdsprodusentene elsker å leke seg med tekst, og humrer for seg selv over den deilige følelsen når overskriften og ingressen er spikret, eller den vanskelige setningen er nøstet opp. Vi blir ekstra fornøyde om du også er god med lyd og bilde.

Du må like variasjon, for det er det mye av. I Iteo har vi over 50+ kunder fra forskjellige bransjer med enda flere og ulike målgrupper. I hovedsak jobber vi for B2B-selskaper innen energi, miljø, industri, teknologi og eiendom. Innholdet vi produserer er alt fra veldig bredt til svært spisset, uansett er det fint lite skriving om yoghurt og ullundertøy. Vi behøver deg som kan jobbe kreativt med B2B-innhold, for det er kreative kampanjer som treffer best også i denne målgruppen. Vi treffer best når vi snakker til hjertet og skaper engasjement. Hos oss vil du erfare at B2B-kommunikasjon er spennende, utfordrende og gøy!

Du har minst fem års erfaring som innholdsprodusent eller journalist. Du er rå til å skrive på norsk, og det er en stor fordel om du liker å skrive på engelsk også.

Iteo er B2B-byrået og vi ønsker helst at du har erfaring fra eller god kjennskap til dette markedet. Behovet er størst for deg som kan formidle teknologi, eller fortelle historier fra bygg-, anleggs- og eiendomsnæringen.

Innholdsrådgiver med interesse og erfaring fra IT og teknologi

Teknologi er en av våre største kundegrupper, og vi er stolte av å være blant bransjens beste på å formidle teknologi på en enkel måte. Innholdet kan til tider bli komplisert, så det vil være en fordel om man har en interesse for teknologi eller har erfaring fra å jobbe med teknologi-innhold, enten fra tidligere arbeid eller som journalist. Selv om du blir ansatt som en av våre teknologi-innholdsrådgivere utelukker det ikke at du kan få jobbe med andre type kunder, selvsagt, men dette er et av våre viktigste segmenter.

Dette innebærer stillingene:

Du vil jobbe med mange av landets mest spennende merkevarer, og inngå i et team som dekker alt innen markedskommunikasjon; fra idéer og kreative konsepter, til innholdsproduksjon og PR, til design og webdesign, til digital annonsering, måling og evaluering.

Du blir en viktig del av kundeteam som leverer et bredt tilbud av innhold for å dekke opp kundenes mange behov. Dette kan være tekster til nettsider, magasiner, annonser, SoMe-tekster, kampanje-materiell, manus/prosjektstyring i videoproduksjoner, pressemeldinger, e-bøker, kronikker, presentasjoner og native-artikler med mer.

Vi ser etter folk med ulik bakgrunn og erfaring, som trives i et til tider hektisk miljø hvor det gjerne er kort tid fra idé til gjennomføring, og hvor du er involvert i mange forskjellige kunder og bransjer samtidig.

Rollen innebærer samarbeid med teamet, som består av dyktige kommunikasjonsrådgivere, performance- og inbound-spesialister, andre innholdsrådgivere, designere og utviklere. Sammen med teamet vil du forvalte og utvikle kundens konsepter og innholdsstrategier. Hvis du syns dette høres spennende ut er du antagelig en god match med oss!

Vi tror du:

 • Har sterke kommunikasjons- og formidlingsevner
 • Har relevant bakgrunn og noen års erfaring fra redaksjon eller byrå
 • Er kreativ og initiativrik
 • Er nysgjerrig og elsker å fordype deg i nye tema
 • Er glad i mennesker, liker å prate, intervjue, finne den gode historien og videreformidle dette på en passende måte
 • Elsker å skrive alle typer tekster, og forstår hvordan disse kan støttes og forsterkes av bilder, video, annonsetekster med mer
 • Har gode samarbeidsevner, men er selvgående, strukturert og legger ære i å nå deadlines
 • Liker å holde deg oppdatert på digitale trender og folks nye medievaner
 • Du er løsningsorientert og kan raskt sette deg inn i nye oppgaver, kunder og oppdrag – enten de skal løses sammen med andre eller helt alene

For de som ønsker å jobbe hos oss kan vi tilby:

 • Svært varierte og spennende arbeidsoppgaver og prosjekter
 • Et sterkt faglig miljø som leverer «alt» innen markedskommunikasjon (ta en titt på nettsiden vår)
 • Konkurransedyktige betingelser og veldig gode forsikringer
 • Helt nye lokaler fra 2022 i et av Oslos fineste kontorbygg, Økern Portal
 • Veldig hyggelig miljø hvor latteren sitter løst og det er god takhøyde
 • Muligheten til å lære mer om alle disipliner innen markedskommunikasjon

Iteo er stedet du vil være. Både som kunde og ansatt. Vi vet at fornøyde ansatte gir oss fornøyde kunder, og mener selv at vi er Norges hyggeligste byrå. Alle som jobber i Iteo har et særlig ansvar for å forvalte vår kultur og egenart, samtidig som du bidrar til å forbedre og profesjonalisere prosesser og leveranser.   

I Iteo spiller vi hverandre gode, og vi ønsker oss en kollega som er fleksibel og som alltid ønsker det beste for kundene våre. Tilbake får du en fleksibel hverdag, godt tilrettelagt for både jobb og fritid. Vi ønsker at våre ansatte skal bli lenge hos oss, og strekker oss langt for at du skal ha det bra. 

Lurer du på noe rundt stillingene eller om Iteo kan du kontakte Lisbeth Løkås Nordvik+47 402 30 587 eller lisbeth@iteo.no.

Send en åpen søknad

Har du kompetanse som du mener Iteo har bruk for?

Send oss gjerne en åpen søknad
Årets byrå logo
BBN - The world's B2B agency logo
Google Partner
Iteo Hubspot Solution Partner Program
Iteo bra søk