Prosjektleder

Stillingstittel: Prosjektleder
Frist Vi tar imot åpne søknader
Ansettelsesform Fast
Antall stillinger -
Sted: Vis på kartet
Søk på stillingen

Er du en erfaren prosjektleder?

I Iteo ser vi etter prosjektledere  som passer inn i båsen «sosialt intelligent og megastrukturert». Vi ønsker deg som elsker å møte nye mennesker, som setter kaos i system og trives med både god oversikt og god kontroll. Vi tror de beste kandidatene elsker å bryne seg på nye oppgaver, og skinner mest når hen ligger i forkant av alle.

Vi ser etter deg som har relevant erfaring som prosjektleder, som trives i et til tider hektisk miljø hvor det gjerne er kort tid fra idé til gjennomføring, og hvor du er involvert i mange forskjellige kunder og bransjer samtidig.

Vi er lidenskapelig opptatt av å levere verdi til våre kunder som består av alt fra store internasjonale merkevarer til spennende små- og mellomstore norske B2B-virksomheter.

Vi ønsker at du tar eierskap til både eksterne og interne prosjekter, noe som også innebærer å være en rådgiver for kundene våre. Du vil jobbe med mange av landets mest spennende merkevarer, og inngå i team som dekker alt innen markedskommunikasjon; fra idéer og kreative konsepter, til innholdsproduksjon og PR, til design og webdesign, til digital annonsering, måling og evaluering.

Rollen innebærer samarbeid med teamet, som består av dyktige kommunikasjonsrådgivere, performance- og inbound-spesialister, andre innholdsrådgivere, designere og utviklere. Du får ansvar for at ulike prosjekter blir gjennomført og at sluttresultatet blir som ønsket, tidslinjene overholdes og leveransene er innenfor de gitte rammene.

Vi jakter etter personer som har:

 • Lang erfaring innen prosjektledelse og kan vise til gode resultater
 • Kan planlegge, gjennomføre og evaluere prosjekter
 • Tar ansvar for at prosjektet gir det ønskede resultatet, og at resultatet leveres innenfor avtalte rammebetingelser
 • Kan delegere oppgaver til kolleger på ulike kundeteam
 • Kan motivere og veilede kolleger for å få dem til å yte sitt best
 • Kan finne løsninger og ta beslutninger ut fra rammebetingelser og målet med prosjektet
 • Ta ansvar for at plandokumenter, møtereferat og rapporter blir skrevet

Du må ha gode kommunikasjonsevner og like å jobbe med mennesker. Du bør videre trives med å ha mye ansvar og kunne ta beslutninger. Du må også like å finne løsninger, delegere oppgaver og ha en interesse for økonomi og planlegging.

Vi tilbyr en arbeidsplass der:

 • Menneskene er viktigst
 • Hver enkelt ansatt respekteres og verdsettes
 • Høyt under taket og svært godt miljø
 • Varierte og spennende arbeidsdager
 • Verdens hyggeligste kollegaer
 • Splitter nye, modere og lekre lokaler i Økern Portal
 • Gode betingelser og goder
 • Vi spiller både kunder og kolleger gode

Iteo er stedet du vil være. Både som kunde og ansatt. Vi vet at fornøyde ansatte gir oss fornøyde kunder, og mener selv at vi er Norges hyggeligste byrå. Alle som jobber i Iteo har et særlig ansvar for å forvalte vår kultur og egenart, samtidig som du bidrar til å forbedre og profesjonalisere prosesser og leveranser.   

I Iteo spiller vi hverandre gode, og vi ønsker oss kollegaer som er fleksibel og som alltid ønsker det beste for kundene våre. Tilbake får du en fleksibel hverdag, godt tilrettelagt for både jobb og fritid. Vi ønsker at våre ansatte skal bli lenge hos oss, og strekker oss langt for at du skal ha det bra.

Hvis du syns dette høres spennende ut er du antagelig en god match med oss!

Lurer du på noe rundt stillingene eller om Iteo kan du kontakte Lisbeth Løkås Nordvik+47 402 30 587 eller lisbeth@iteo.no.

Send en åpen søknad

Har du kompetanse som du mener Iteo har bruk for?

Send oss gjerne en åpen søknad
Årets byrå logo
BBN - The world's B2B agency logo
Google Partner
Iteo Hubspot Solution Partner Program
Iteo bra søk