Vi ønsker to nye ledere velkommen til Iteo

Guro Hamnes er på plass som økonomisjef for å gjøre Iteo best på styring og drift, og vi jubler over comebacket til den digitale spesialisten, Espen Skogheim.

I september kom Espen tilbake til Iteo etter et fire måneders opphold i et byrå som spesialiserer seg på inbound-markedsføring.

– Det kan høres ut som en klisjé, men Iteo har en spesiell plass i hjertet mitt. Her er det mange mennesker som har vært der for meg både i gode og tøffe tider, personlig og profesjonelt. Jeg er takknemlig for den tilliten jeg har opplevd hele veien. Det er i Iteo jeg har det best, sier Espen.

Daglig leder i Iteo, Andreas Thue, innrømmer at han jobbet iherdig med å få Skogheim tilbake til Iteo.

For meg var det spesielt å stå sammen med Espen da vi vant prisen som årets beste content- og performance-byrå i Byråprofil.

Andreas Thue, daglig leder i Iteo

– Espen er en veldig dyktig fagspesialist. Han har stort engasjement for alt han gjør, og han verdsettes høyt av både kolleger og kunder. Et av mine viktigste mål i år var å få han til å innse at gresset er grønnest på vår side av gjerdet. For meg var det spesielt å stå sammen med Espen da vi vant prisen som årets beste content- og performance-byrå i Byråprofil.

Foto av Andreas Thue, daglig leder i Iteo

Vi har markedets beste kunder, og sammen med mine flinke kolleger gleder jeg meg til å sette nye standarder for digital annonsering innen B2B-markedsføring.

Espen Skogheim, fagansvarlig inbound og digital rådgiver i Iteo

Ny teamleder for performance

Allerede i oktober fikk Espen teamlederansvaret for Iteos performance-avdeling.

Vi har markedets beste kunder, og sammen med mine flinke kolleger gleder jeg meg til å sette nye standarder for digital annonsering innen B2B-markedsføring. Jeg er midt i en av mine bratteste læringskurver i karrieren til nå, og det er en god opplevelse å merke at vi lærer og erfarer sammen som et team, sier Espen.

Thue mener performance-avdelingen er en nøkkelfaktor som gjør at byrået skiller seg ut, med et komplett tjenestetilbud tilpasset behovene til markedssjefen i B2B.

– Det er en dreining i markedet der stadig flere markedssjefer innser at de må bruke mindre på kortsiktige salgsutløsende tiltak, og mer på merkevarebygging for å vinne markedsandeler over tid. Smart digital annonsering spiller en nøkkelrolle, og jeg kan ikke tenke meg noen bedre enn Espen som teamleder når vi skal styrke performance-avdelingen betraktelig, sier Andreas.

Vi er på jakt etter flere dyktige digitale rådgivere. Kunne du tenke deg  å jobbe sammen med Espen, teamet hans og resten av oss i Iteo? Ta kontakt med byråleder Tina Tharaldsen her.

Skal bli best på drift

Iteo skal doble antall ansatte frem mot 2025 og har bestemt oss for at vi skal være best på styring og drift i byrå-Norge. Derfor er Guro på plass som økonomisjef.

– Jeg tror ikke mange byrå på vår størrelse har en økonomisjef på fulltid. Jeg mener dette kanskje er den viktigste investeringen vi kan gjøre for å lykkes med å levere på vår strategi, og ansettelsen av Guro er en av de beste beslutningene vi har tatt. Hun har allerede bevist sin verdi som kollega og fagekspert, sier Andreas.

Jeg synes det er gøy å komme til et sted som har solid økonomi, der det allerede skjer mye, og der motivasjonen er stor for videre vekst. Den reisen hadde jeg lyst til å være med på.

Guro Hamnes, økonomisjef i Iteo

Guro kom til oss fra et stort nasjonalt regnskapsbyrå der hun i de syv siste årene har vært rådgiver og avdelingsleder, med særlig interesse for å hjelpe kundene ta i bruk ny teknologi og løsninger for å skape digital endring.

– Jeg synes det er gøy å komme til et sted som har solid økonomi, der det allerede skjer mye, og der motivasjonen er stor for videre vekst. Den reisen har jeg lyst til å være med på, sier hun.

Guro synes det er spennende at Iteo er spesialisert på B2B-kommunikasjon.

– Gjennom mange år som økonomileder og rådgiver har jeg sett at behovene for selskap som selger varer og tjenester til andre selskap ikke bestandig har vært godt nok ivaretatt. Jeg skal i første omgang jobbe mye med interne prosesser, og deretter jobbe sammen med rådgiverne på rutiner og løsninger som gjør at våre kunder får enda større verdi fra sine investeringer.

Vi er på jakt etter flere hyggelige og dyktige digitale rådgivere. Kunne du tenke deg å jobbe sammen med oss? Da vil vi høre fra deg!

Relevante innlegg

Få nyheter og våre beste caser rett i innboksen din.

Årets byrå logo
BBN - The world's B2B agency logo
Google Partner
Iteo Hubspot Solution Partner Program
Iteo bra søk