2013 fra A til Å

2013 har vært preget av utfordringer som er møtt og overvunnet. Her er det interne perspektivet presentert eksternt.

Anlegg: Bygg og eiendom. Vår nest største sektor etter teknologi. Ledet av Cato har vi levert veldig gode resultater til flere av landets mest spennende merkevarer.

Boostblaster: Det nye ordet på takterrassens ghettoblaster (opphavskvinnens navn skal forbli anonymt).

Champagne: Noen synes det var en god ide å handle en Magnum-flaske rett før baren stengte i Strømstad. Godt var det, heller ikke spesielt dyrt.

Dell: En fantastisk kunde å vinne. For en gjeng, fantastisk internkultur.

Endring: Kommunikasjonslandskapet har endret seg enormt. Vi flytter oss med og mener vi ligger i forkant av utviklingen. Vi har i år endret hele vår tilnærming til markedet og jobber med de fleste av kundene med å gjennomføre de nødvendige tilpasningene.

Fest: I februar ble Iteo Digital lansert med brask og bram. Ny visuell identitet kom samtidig.

Gode kollegaer: Visjonen «der alle vil være» leves hver eneste dag. Målet om å være bransjens beste på HR ligger fast. Beholder vi våre kolleger er forutsetningene større for å beholde kundene. I en kunnskapsbedrift som Iteo er våre eneste «løsninger» de ansatte som har oppturer og nedturer. Vi feirer de hyggelige begivenhetene, og støtter hverandre når livet er tyngre.

Horten: På tampen av året åpnet vi satellitt-kontor i Horten godt plassert i en svært spennende teknologi-inkubator. 2014 blir svært spennende sett for denne satsningen.

Inkontinens: Som i sengevæting. Det er ikke grenser for hva Tina og Lisbeth kan levere resultater på.

Julebonanza: Få feirer jul som oss. Med Boney Ms juleskive strømmet i bakgrunn har selv juletreet protestert og fått brune grener en uke før tiden.

Krise: I år har vi bistått flere kunder med vanskelige saker. Dette kan vi naturligvis ikke skryte av, men belønningen er at kundenes merkevarer har kommet godt gjennom prosesser som kunne blitt svært stygge.

LinkedIN: Vi har på kort tid etablert oss som Norges fremste kompetansemiljø på det mest proffe sosiale mediet. Få er bedre i Norge enn Erik på dette og vi er en av få Talent Solutions-partnere i Europa.

Møteplass: Digitale arenaer er vårt nye mantra. All kommunikasjon og dialog skal samles ett sted. Spørsmål om «hva skal vi gjøre på Facebook» tilhører fortiden. Alt må henge sammen og lede trafikk til ett sted.

Nye. Andreas, Bjørnar, Erik og Madeleine startet i Iteo i løpet av året. Bra for dem, fantastisk for oss.

Illustrasjonsbilde av Iteos ansatte
Anbefalt lesning:

Omtanke: Vi vier tid til å støtte en ideell organisasjon som bidrar til å redde premature barn i Afrika.  Dette er med på å øke den interne trivselen enormt og ikke noe vi snakker om i detaljer utad.

Pinterest: Snudde seg selvfølgelig til Iteo da de skulle bli mer synlige i Norge.

Qvalitet. Billig poeng, men sammenhengen er viktig for å definere utviklingen av godt markedsføringsmateriale. 2014 blir året der virksomheter legger mye større investeringer i å lage godt og mer objektivt markedsinnhold – både i form av tekst og bilde (video). Vi har alt som skal til.

Réne og Rut. Våre venner fra barnehage-satsningen til Lubeco sørget for enorm inntekstvekst for oppdragsgiver. Resultatene var så gode at Iteo og Neue ble hedret som leverandører av en av EMEAs fire beste B2B-kampanjer i 2012.

Samarbeid. I år har flere byråer innen markedskommunikasjon gått sammen for å dele suksesser og lære av hverandre. Trigger og Gambit H&K har tatt de første initiativene, vi skal følge opp i 2014 med bransjetreff på takterrassen.

Teknisk ukeblad: Kan vise til enorm fremgang på nett og vant pris i år for årets beste nisjenettsted. Vi hjelper dem med webdesign. Er enormt stolte over dette og at vi har hjulpet VG med et helt nytt nettsted for annonsører.

Ubeseiret: Ingen slo oss i byråkonkurranser om teknologikunder i 2013.

Verdier: Noe vi tror på og noe vi leverer. Rettesnoren for alt vi gjør.

Western Digital: Kom seg inn på kundelisten mot slutten av året. Fantastisk merkevare, bra de starter på en kinkig bokstav.

X-faktoren. Vi mener vi har det. European Excellence Award er enig. De kåret oss til Europas beste nye byrå.

Yngling: I år ble det to nye Iteo-babyer, minst en til er på vei.

Z som i Janne Zink er limet i butikken. Hun administrerer, ordner, pleier og skaper hygge. Alle elsker Janne. Nå som døtrene flytter ut får hun enda bedre tid og overskudd til sine kolleger.

Ærefull: Seier. I april kom Panasonic på kundelista. Hyggeligere kunde innen forbrukerteknologi skal man lete lenge etter.

Ønskelisten: For neste år ønsker vi å beholde våre kunder og vinne nye gjennom å vise frem vår kunnskap, resultater oppnådd på vegne av våre kunder og ikke minst som følge at vi er pragmatiske, effektive og svært oppsatte på å levere resultatene som kan måles.

Åpenhet. Iteo har ikke behov for å være hemmelige og innelukket. Vi deler gjerne kunnskap og råd, og skal gjøre det mer på bloggen vår. Om kunder vil dele innholdet i oppdragene vi leverer må det være opp til dem.

Relevante innlegg

Få nyheter og våre beste caser rett i innboksen din.

Årets byrå logo
BBN - The world's B2B agency logo
Google Partner
Iteo Hubspot Solution Partner Program
Iteo bra søk