ESSVE fester seg til Iteo

Leverandøren av skruer og festemateriell samler alle byråtjenester hos ett byrå.

– Dette er et selskap vi har håpet over lang tid å få jobbe med.

Andreas Thue, daglig leder i Iteo

– Dette er et selskap vi har håpet over lang tid at vi fikk jobbe med. ESSVE har en tydelig posisjon og de beste produktene i sitt marked, og er utrolig hyggelige å jobbe sammen med. Som en klassisk B2B-bedrift har de kompliserte kundereiser og mange målgrupper med mange ulike kommunikasjonsbehov, og det er for slike bedrifter vi er best, sier  daglig leder i Iteo, Andreas Thue.

Foto av Andreas Thue, daglig leder i Iteo

– Vi merket med en gang at denne byråmodellen vil løfte oss, slik at vi i markedsavdelingen kan fokusere mer på strategi og merkevarebygging.

Silje Netskar, markedssjef i ESSVE

Etter kort tids samarbeid besluttet ESSVE raskt å bruke Iteo til å dekke alle sine byråbehov. Samarbeidet startet med arbeid med søkemotoroptimalisering og utvidet seg raskt til å omhandle alt fra strategi til gjennomføring.

– Det er veldig deilig å samle alt i ett byrå. Det gir enklere prosesser, helhetlig tankegang, færre møter og lavere kostnader. Iteo har investert mye i å bli kjent med oss. Vi merket med en gang at denne byråmodellen vil løfte oss, slik at vi i markedsavdelingen kan fokusere mer på strategi og merkevarebygging, sier markedssjef i ESSVE, Silje Netskar.

Foto av markedssjef i ESSVE, Silje Netskar.

Les også om BMIs lansering av solceller, som ga flere salgsmuligheter enn forventet.

En påskrudd gjeng

Netskar har ansvar for all markedskommunikasjon i det norske markedet, sammen med ansvarlig for digital markedsføring, Cathrine Brandsborg. Netskar mener derfor det er viktig å ta valg som gjør at de kan jobbe smartere med både tiden og ressursene de har til rådighet.

– Det er ekstremt viktig å ha et byrå som kan vår bransje, og som har erfaring med og forstår våre målgrupper. Da er det lettere for byrået å ta frem konseptene som funker, sier Netskar.

Foto av markedssjef i ESSVE, Silje Netskar og ansvarlig for digital markedsføring, Cathrine Brandsborg.
Markedssjefen sammen med ansvarlig for digital markedsføring, Cathrine Brandsborg.

Iteo er godt i gang med arbeidet til årets terrassesesong, og utformingen av en ny merkevareplattform.

– Vi har møtt en gjeng som er skikkelig påskrudd, der fokuset er å hjelpe håndverkere med kompetansen og systemene som gjør at de lykkes enda bedre. Det er utrolig gøy å få være med på å levere alt til ESSVE, fra de kreative ideene til virkemidlene som konverterer, sier Thue.

Relevante innlegg

Få nyheter og våre beste caser rett i innboksen din.

Årets byrå logo
BBN - The world's B2B agency logo
Google Partner
Iteo Hubspot Solution Partner Program
Iteo bra søk