Ny senior kommunikasjonsrådgiver i Iteo

Martine Cecilie Vik tar med seg over ti års erfaring fra strategisk markedskommunikasjon.

Martine Cecilie Vik er på plass i Økern Portal som Iteos nye senior kommunikasjonsrådgiver. Hun tar med seg over ti års erfaring innen strategisk markedskommunikasjon og styrker Iteos team innen B2B merkevarebygging med PR og innholdsmarkedsføring.

– Martine har alt vi ønsker oss i en rådgiver. Sterk faglig bredde, et herlig engasjement og stor fagkjærlighet. Det var en enkel beslutning å satse på henne, sier daglig leder i Iteo, Janicke Leiren.

– For meg er det ikke så viktig å være spisset og god på få kanaler.

Martine Cecilile Vik.

Vik kommer fra OBOS der hun de siste seks årene har hatt redaktøransvar for nyhetsbrev og sosiale medier og bistått strategisk og operativt opp mot konsernledelsen, med sponsorat, og i en rekke viktige kommersielle konsernsatsninger. Før dette jobbet hun i London i Cartoon Network og i det økonomiske tidsskriftet The Economist, og her i Norge for VisitOslo, Rederiforbundet og som redaktør i Film fra Sør-festivalen.

Særlig sterk på teknologi og eiendom

I Iteo gjenforenes Martine med teamleder Madeleine Vehre Navekvien som hun jobbet tett sammen med i OBOS, der duoen internt ble omtalt som M&M.

– Madeleine gjorde beslutningen enkel for meg. Hun snakket varmt om det faglig støttende fellesskapet og om hvor mye rådgiverne i byrået bryr seg om sine kunder og det å få jobbe kreativt med merkevarebygging for B2B-bedrifter. Jeg gleder meg til mange nye erfaringer og til å få jobbe bredt på tvers av bransjer og med mange ulike former for verktøy, sier Vik.

Hennes mål er å gjøre seg erfaringer med så store deler av markedsfaget generelt som mulig, og bli god på B2B spesielt.

– For meg er det ikke så viktig å være spisset og god på få kanaler. Inntoget av kunstig intelligens og hyppige endringer i virkemiddelbruken endrer markedsfaget i raskt tempo og derfor ønsker jeg å styrke meg i bredden og som en strategisk rådgiver. I Iteo kan jeg jobbe på tvers av bransjer og bli kjent med mange typer kunder. Jeg er glad i å jobbe med eiendom og teknologi og her er Iteo særlig sterke, sier hun.


Ønsker du å jobbe med Martine eller en av våre andre konsulenter? Ta kontakt, så hører vi fra oss!

Relevante innlegg

Få nyheter og våre beste caser rett i innboksen din.

Årets byrå logo
BBN - The world's B2B agency logo
Google Partner
Iteo Hubspot Solution Partner Program
Iteo bra søk