Ny seniorrådgiver og kommunikasjonstalent på plass

Med seniorrådgiveren Linda Bringsvor har Iteo fått på plass en av Norges flinkeste b2b-kommunikasjonsrådgivere. I tillegg er unge og lovende Rikke Kjendseth ansatt som rådgiver. Ansettelsene er viktige for byrået, som ønsker å bli best på kundetilfredshet i Norge.

– Jeg har sansen for hvordan Iteo jobber med kundenes synlighet på en ny måte, gjennom bruk av egne kanaler og digital spredning.

Lind Bringsvor

Iteos nye seniorrådgiver tar med seg en uslåelig kombinasjon av bakgrunn som IT-journalist og bred erfaring som rådgiver for en rekke globale merkevarer. Bringsvor kommer fra kommunikasjonsbyrået Släger. Hun var før dette ni år i Gambit H+K Strategies’ avdeling for markedskommunikasjon, med særlig ansvar for selskapets teknologikunder. Karrieren startet i IDG-forlaget, der hun jobbet i magasinet IT-bransjen. Bringsvor er utdannet innen journalistikk og humanistisk informatikk.

Daglig leder i Iteo, Andreas Thue, er svært entusiastisk for byråets nyeste tilskudd.

– Linda Bringsvor har flere av oss fulgt gjennom hele hennes karriere. Hun er kjent som en svært troverdig rådgiver, som har som vane å beholde sine kunder gjennom kloke råd og solide leveranser. Hun styrker oss betydelig, og jeg ser frem til å jobbe tett sammen med henne, sier Thue.

Iteo har utviklet det byrået mener er fremtidens modell for kostnadseffektiv markedskommunikasjon. Sentralt i dette er innholdsmarkedsføring på de smarteste digitale plattformene. Bringsvor tilfører både strategisk kompetanse og lang erfaring med solide operative leveranser.

– Jeg har sansen for hvordan Iteo jobber med kundenes synlighet på en ny måte, gjennom bruk av egne kanaler og digital spredning. Jeg ser frem til å bruke mer av og å styrke mine digitale ferdigheter sammen med mange nye hyggelige kolleger. Iteo har mange spennende kunder og medarbeidere som blir lenge. Og det er jo et godt tegn, sier hun.

– Linda Bringsvor har alle kvaliteter som skal til for å sikre våre konstruktivt krevende kunder den kvaliteten de fortjener. Det er også gøy at hun er så opptatt av å skrive godt, siden dette med å være god i tekst er viktig for oss, sier Thue.

Portrettbilde av Linda Bringsvor, senior kommunikasjonsrådgiver i Iteo

Nytt rådgivertalent også på plass

Rikke Kjendseth kommer til Iteo etter et års vikariat i Godt Sagt Kommunikasjon i Drammen. Hun har en bachelor i kommunikasjon og en master i samfunnskommunikasjon fra Universitetet i Agder, hvorav et studieår var på Hawaii.

–  Jeg gleder meg til å komme ordentlig i gang og å bli en del av den hyggelige Iteo-gjengen! Her er det mange flinke og erfarne medarbeidere som jeg kan lære mye av, og ikke minst har Iteo mange spennende og utfordrende kundeprosjekter hvor jeg kan få bidra og utvikle meg faglig, sier Kjendseth.

–  Det er viktig for oss å ta inn unge og lovende talenter som kan få muligheten til å lære og utvikle seg side om side med våre seniorrådgivere. Rikke har vist at hun har det som trengs for å lykkes hos oss og vi gleder oss til å kunne utfordre henne med en relativt bratt læringskurve i tiden fremover, forteller Thue.

Han legger til at Iteo ble utpekt som byrået som var flinkest til å skrive i årets byråkåring, arrangert av Dagens Næringsliv og det svenske analysebyrået Regi. I nevnte kåring i mai tok Iteo sølvplassen da Norges beste byrå ble kåret.

Få nyheter og våre beste caser rett i innboksen din.

Årets byrå logo
BBN - The world's B2B agency logo
Google Partner
Iteo Hubspot Solution Partner Program
Iteo bra søk