De superhyggelige rådgiverne vi søkte etter er på plass!

Siden 1. mars har Gitte Gilberg Sethereng (30) og Silje Karoline Bredby (24) beriket Iteo med pågangsmot, humør, kompetanse og læringsvilje.

–Det er veldig morsom å bytte side fra journalist til byrå. Jeg vet mye om hva byråer gjør feil når de henvender seg til presse, så her har jeg en kompetanse som jeg tror mange av våre kunder har nytte av.

Silje Karoline Bredby

Begge ble ansatt da Iteo tidligere i år gikk ut og søkte etter 1-2 superhyggelige, unge, lovende kommunikasjonsrådgivere, ord som beskriver begge godt. Gitte kommer fra en stilling som kommunikasjonsrådgiver på Politihøgskolen, mens Silje har dekket en rekke ulike roller i NRK radio og tv de siste par årene. Begge er nye i byråbransjen, men tar med seg viktig kompetanse på blant annet tekst, innhold og sosiale medier til Iteo.

Fra journalist til kommunikasjonsrådgiver

Silje er utdannet journalist, og er en utpreget fikser som aldri gir seg. Det kommer godt med i en hektisk jobb som rådgiver.

–Det er veldig morsom å bytte side fra journalist til byrå. Jeg vet mye om hva byråer gjør feil når de henvender seg til presse, så her har jeg en kompetanse som jeg tror mange av våre kunder har nytte av, forteller Silje.

I team med andre rådgivere jobber hun med viktige kunder for Iteo, og ser frem mot nye faglige utfordringer sammen med kunder og kollegaer. Som journalist er hun et teksthode, men har fått erfare at ulike typer tekster krever ulik tilnærming.

–Det har vært veldig gøy å få journalistrefleksene satt litt på prøve. Siden vi jobber med digital markedsføring er blant annet søkemotoroptimaliserte tekster svært viktig, og det er en ny måte å tenke på for en journalist. Jeg er jo mer vant til å tenke på klikkbarhet enn søkbarhet, sier Silje.

– Jeg gleder meg særlig til å kunne utvikle meg videre på det digitale sammen med dyktige og erfarne kollegaer, sier hun.

Fjell med snø
Anbefalt lesning:

–Dette er en helt annen verden enn jeg har jobbet i tidligere, og læringskurven har vært bratt.

Gitte Gilberg Sethereng

Iteo spiller hverandre gode

Gitte tar med seg et bredt kompetansefelt til Iteo. Hun er sterk på tekst og andre typer innhold, men tar samtidig i alt fra pressehåndtering til videoredigering, Photoshop og markedsføring på Facebook. Hun var blant annet med på teamet sto vant Årets Facebook Page 2016 på Gullenken Awards på Social Media Days for Facebook-siden Bli politi.

Et par måneder etter Iteo-oppstart føler hun Iteo lever opp til visjonen om «stedet der du vil være».

–Dette er en helt annen verden enn jeg har jobbet i tidligere, og læringskurven har vært bratt. Man kan trygt si at arbeidsoppgavene er varierte, og i Iteo får man tillit og ansvar. Selv om alle er travle er det alltid noen som vil hjelpe deg, vi spiller hverandre gode. Her er det lav terskel for å stille spørsmål og få råd, samtidig som det er høyt under taket og lov å gjøre feil, sier Gitte.

Begge føler de har kommet til et sted som setter kompetanse høyt.

–Vi blir oppfordret til å bruke tid på kurs og sertifiseringer. Samtidig er det mange erfarne folk med ulike styrker og fagfelt, og vi lærer noe nytt hver dag, avslutter de ferske rådgiverne.

Få nyheter og våre beste caser rett i innboksen din.

Årets byrå logo
BBN - The world's B2B agency logo
Google Partner
Iteo Hubspot Solution Partner Program
Iteo bra søk