Réne og Rut – best i Europa?

Hygienekampanjen for barnehager vi utviklet sammen med designbyrået Neue kan vinne en internasjonal pris. Iteo er nominert i klassen business to business marketing i Sabre awards.

Hvert år kårer Holmes Report EMEAs beste PR-kampanjer i kåringen Sabre Awards. Teamet i Iteo har vunnet to slike priser før (i tidligere byrå): Beste Nordiske kampanje i 2007/2008 for IBM og IKT-Norge, og beste europeiske kampanje innen bygg og anleggssektoren for Litex i 2010.
Årets nominasjon er innen klassen business to business marketing.

Vi kjemper mot fire andre internasjonalt tunge aktører. At vi i det hele tatt er med på denne listen er en seier i seg selv. Særlig siden jobben er gjort for en liten lokal aktør som ingen kjenner utenfor Norden. Mye av æren kan tilskrives en fantastisk god designjobb fra våre venner i Neue. Salgsresultatene Lubeco har oppnådd gjennom kampanjen har vært svært gode.

Den norske PR-bransjen ser ut til å gjøre det skarpt i år, da byrå som TriggerPR-operatøreneGeelmuyden.KieseBurson-Marsteller og Gambit H+K har fått flere nominasjoner innen ulike klasser.

Prisutdelingen finner sted i Barcelona i slutten av mai. Vi krysser fingre for oss selv, og våre svært dyktige konkurrenter.
Les om selve jobben vi gjorde her.

Få nyheter og våre beste caser rett i innboksen din.

Årets byrå logo
BBN - The world's B2B agency logo
Google Partner
Iteo Hubspot Solution Partner Program
Iteo bra søk