Seks nye, to vender hjem

Til nå i år har Iteo fått åtte nye, hyggelige og dyktige kolleger på plass.

Iteo er inne i en periode med god vekst. Vi opplever stor pågang fra flinke fagpersoner som har lyst til å jobbe for oss, og svært spennende oppdragsgivere som ønsker å jobbe mer med oss.

Omsetningsveksten til nå i 2022 har vært på hele 40 prosent. Vi opplever særlig stor etterspørsel fra virksomheter som ønsker at vi bistår med hele bredden i markedskommunikasjonen, og budskapet om at de kun behøver ett byrå er forlokkende for stadig flere markedssjefer.

Som alle andre, opplevde vi etter pandemien å miste kolleger. Med fem ut ved årsskiftet og åtte nye inn er vi tre flere enn vi var i 2021. Vi har i tillegg rukket å rekruttere inn ytterligere to som vi forteller om senere.

To vi er veldig glade for å få tilbake

Visjonen om «der du vil være» ble forankret da Iteo så dagens lys i 2011, og har fulgt oss siden.

Visjonen handler om å være et sted der ansatte, partnere og kunder trives, og like mye om det å flytte mennesker frem faglig, og kundene til de posisjonene som er attraktive.

Les mer om hvordan det er å jobbe i Iteo her.

Det beste beviset vi kan få på at vi er en arbeidsplass som oppleves positiv er at folk vi er glade i kommer hjem.

Jubelen var derfor stor da Stein Arne snudde i døra, og Gitte endelig kom hjem:

Stein Arne Gausen skal lede vår nye satsning på innsikt og analyse. Stein Arne er godt kjent blant våre kunder som vår tidligere fagansvarlig på performance, og han får en nøkkelrolle i å utvikle og tilby nye og avanserte tjenester som skal gi våre kunder enda bedre forutsetninger til å lykkes med datadrevet markedsføring.

Gitte Gilberg Sethereng er kundeansvarlig og bistår våre kunder med budskapsutforming, prosjektledelse, tekst og innhold for å skape engasjement på tvers av kanaler. Gitte har vært tre år i Direktoratet for e-helse før hun vendte tilbake til Iteo. Der var hun kommunikasjonsrådgiver og ansvarlig for sosiale medier.

Foto av Gitte Gilberg Sethereng

Tre nye digitale spesialister

I tillegg til returen av to kjærkomne Iteoere, har vi også vært så heldige å få tre nye digitale spesialister med på teamet:

Christina Wurst startet i Iteo i mars 2022. Som senior digital rådgiver har hun ansvar for å utvikle strategier, kartlegge kundereiser og styre digitale kampanjer. Christina kommer fra HTS der hun var Social Media Manager for merkevarene BeSafe og Voksi. Hun har også vært Senior SoMe Account Executive i LEGO Group.

Ann-Mari Hind er junior digital rådgiver, og gjør først og fremst annonsering i sosiale medier. Det inkluderer oppsett, optimalisering, gjennomføring og rapportering av kampanjer. Ann-Mari har en bachelor i markedsføringsledelse fra BI, og kommer fra stillingen som salgskonsulent i Loyalty.

Som digital rådgiver jobber Kari Odenrud med organisk produksjon, spredning og måling av innhold. Hun skal jobbe med betalt distribusjon og være prosjektleder på flere av Iteos kundeteam, samt jobbe med CRM, automatisering og kundereiser i HubSpot. Kari kom til Iteo fra stillingen som Marketing Project Manager i Tech Data.

Foto av Kari Odenrud

To nye innholdsprodusenter og en designer

Våre siste nykommere består av denne fine trioen:

Lena Øverby er senior grafisk designer og AD, og drev eget designstudio før hun kom til Iteo. Hun har også tidligere jobbet i reklamebyrået NXT/A2N.

Innholdsrådgiver Ingvild Imeland Gjesme kom til Iteo fra stillingen som kurs- og kommunikasjonsansvarlig i medlemsforeningen Lyskultur. Der organiserte hun kurs for aktører i lysbransjen, produserte innhold og utarbeidet kommunikasjonsstrategier.

Foto av Ingvild Imeland Gjesme

Hans-Petter Bjørkli Tryggvason er kommunikasjonsrådgiver, og bistår flere av Iteos kunder innen energi og teknologi med budskapsutforming, tekst og innhold, på tvers av kanaler. Han har en master i statsvitenskap fra Universitetet i Bergen og kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i Lier kommune. Han har også bakgrunn fra markedsavdelinger i IT-, industri- og byggebransjen.

Har du lyst til å bli en del av denne fine gjengen? Akkurat nå ser vi etter en dyktig prosjektleder, innholdsrådgivere, senior kommunikasjonsrådgivere og en digital markedsfører. Les mer om stillingene her, og ta kontakt med oss om du har spørsmål.

Relevante innlegg

Få nyheter og våre beste caser rett i innboksen din.

Årets byrå logo
BBN - The world's B2B agency logo
Google Partner
Iteo Hubspot Solution Partner Program
Iteo bra søk