Iteo flytter inn i Økern Portal

Iteo har i flere år bistått Oslo Pensjonsforsikring med markedsføringen av Økern Portal. Det har fungert så godt at vi overbeviste oss selv også.

Leiekontrakten gjelder 561 kvadratmeter og har en varighet på fem og et halvt år.

– Vi ser frem til å flytte inn i Norges råeste næringsbygg, innleder Andreas Thue, daglig leder i Iteo.

Foto av Andreas Thue, daglig leder i Iteo

Han utdyper at valget falt på Økern Portal etter en grundig prosess der flere næringsbygg ble vurdert. Til slutt ble det avholdt en avstemning der byråets 22 ansatte skulle stemme.

– Det var helt naturlig for oss å la alle ta del i en så viktig beslutning. Det er summen av kvalitetene ved næringsbygget som gjorde at valget falt på Økern Portal, fortsetter Andreas.

Han nevner at Nord-Europas største spiselige takpark finnes på toppen av bygget, at det er fremtidsrettede bedrifter som har flyttet inn og at bygget har et utstrakt servicetilbud med alt fra møteromssenter, åtte ulike spisesteder og kafeer, samt treningssenter, frisør og behandlingstilbud.

– Vi har jobbet tett med Iteo i lang tid om Økern Portal, og syntes selvfølgelig det er hyggelig at de flytter inn i bygget som de kjenner så godt.

Richard Groven, forvaltningsdirektør i Oslo Pensjonsforsikring

Nær fult utleid

Forvaltningsdirektør i Oslo Pensjonsforsikring, som eier Økern Portal, Richard Groven, syntes det er gledelig at en nær samarbeidspartner for prosjektet har valgt å flytte inn:

– Vi har jobbet tett med Iteo i lang tid om Økern Portal – og syntes selvfølgelig det er hyggelig at de flytter inn i bygget som de kjenner så godt. Det er en tillitserklæring og viser at vi har gjort mange gode valg underveis, sier Groven og legger til at om lag 90 prosent av kontorlokalene i Økern Portal nå er utleid.

Foto av forvaltningsdirektør i Oslo Pensjonsforsikring AS, Richard Groven

Det er Malling & Co Næringsmegling som står for utleie av bygget.

Andreas mener nye kontorer i Økern Portal vil bety mye for selskapet.

– I Økern Portal skal vi vokse og bli enda dyktigere rådgivere. At vårt nye hjem blir i et så moderne og annerledes næringsbygg legger til rette for at vi kan tiltrekke oss de skarpeste hodene og utvikle oss som byrå. Vi gleder oss til å invitere kunder og samarbeidspartnere til Økern Portal i mai, avslutter han.

Relevante innlegg

Få nyheter og våre beste caser rett i innboksen din.

Årets byrå logo
BBN - The world's B2B agency logo
Google Partner
Iteo Hubspot Solution Partner Program
Iteo bra søk