Iteo lanserer ny markedsføringsmodell for olje- og gassbransjen

Vårt ferske samarbeid med skotske Fifth Ring gir den norske olje- og gassnæringen «mer for mindre» når de skal markedsføre seg over hele verden.

Iteo tar nå et solid klyv inn i den globale olje- og gassbransjen. Samarbeidet med skotske Fifth Ring gir norske virksomheter enklere tilgang til verdens fremste full-service markedskommunikasjonsbyrå for denne næringen. Med digital markedskommunikasjon skal vi sammen sikre at bransjeaktørene enklere, raskere og bedre kan kommunisere med sine målgrupper over hele verden.

Særlig interessant for de i Aberdeen og i Stavanger

Vi tror at vår felles tilnærming gir en ny dimensjon for næringen, og særlig for de med store interesser på begge sider av Nordsjøen. Kundene får en samarbeidspartner som kan levere alt de behøver innen markedskommunikasjon i flere av verdens viktigste energimarkeder som Storbritannia, Norge, USA, Sør-Amerika, Midt-Østen og Asia. Fifth Rings Ian Ord har følgende kommentar:

– Vi ønsket å komme opp med et attraktivt tilbud til en næring som utfordres på å hente ut enda større verdier gjennom effektivisering og samhandling. Vår globale utstrekning sammen med Iteos styrke i Norden gir et sterkt alternativ for alle energiaktører som ønsker bedre kommunikasjon med sine interessenter, uansett hvor de befinner seg, sier Ian Ord.

Samme modell for markedskommunikasjon

Vi i Iteo er svært glade for å være del av denne nye globale alliansen. Våre byråer jobber under samme modell for markedskommunikasjon og deler de samme verdiene når det kommer til kundetilfredshet og kvalitet i gjennomføringen. Vi er begge opptatt av at resultatene fra våre tjenester skal gi kundene målbare resultater i form av økt salg. Sammen tilbyr vi alt virksomheter behøver for å kommunisere internt og eksternt, med særlig fokus på design, digitalisering, innholdsmarkedsføring, PR, merkevarebygging, strategier, budskapsutvikling og markedsføringsstøtte ved seminarer og konferanser.

Lanseringsseminar i Stavanger 7. mars – hold av datoen!

– Gjennom vårt nettverk kan kundene markedsføre seg på alle språk i hele verden. Vi kan være med på å sikre at samme budskap kommuniseres i alle viktige markeder, samtidig som investeringene strekker lenger. Nå som få tror på en snarlig og markant økning i oljeprisen på kort sikt, må olje- og gassnæringen med tilhørende leverandørindustri bedre og smartere få frem deres unike fortrinn på en måte som er objektiv, troverdig og relevant, sier Ord.

– De som investerer i trange tider vil ha en stor fordel når kurvene peker oppover igjen, sier Ord.

Vår felles visjon ble presenteret på fagseminar i Stavanger og Aberdeen i februar.

Spesialister på avansert teknologi

Iteos rådgivere leverer alle tjenester innen markedskommunikasjon. Felles for våre kunder er at de leverer teknologisk kompliserte løsninger og tjenester. Våre rådgivere har lang erfaring fra å jobbe mot offshorebransjen gjennom avanserte leveranser til mange selskaper i næringen.

Både Iteo og Fifth Ring er medlemmer av BBN som er verdens største byrånettverk for b2b-markedsføring med over 800 rådgivere i 18 markeder over hele verden.

Les engelsk versjon av kunngjøringen på Fifth Ring sine sider

Få nyheter og våre beste caser rett i innboksen din.

Årets byrå logo
BBN - The world's B2B agency logo
Google Partner
Iteo Hubspot Solution Partner Program
Iteo bra søk