Iteo når ny milepæl med 20 ansatte

2017 ble et år med stor vekst for Iteo og det lille hyggelige byrået er fremdeles veldig hyggelig, men ikke så veldig lite lenger. Iteo startet 2018 med ansettelse av tre nye kollegaer, og ble dermed 20. Vi ønsker Håvard, Elin og Fredrik velkommen!

God forståelse for teknologi

Håvard Ruud (27) inntok lokalene allerede 1. februar som junior kommunikasjonsrådgiver. Med Håvards lugne og fine humør gikk det ikke lange tiden før 27-åringen fra Elverum ble en del av Iteo-gjengen. Håvard har en solid masterutdanning i PR og strategisk kommunikasjon fra Dublin, flere års journalisterfaring fra lokalaviser og et internship som innholdsprodusent i Newslab i Oslo, og kommunikasjonsrådgiver hos Beachhut PR i Dublin. Selv beskriver han seg som en ”geek” med en stor forkjærlighet for teknologi og betydelig interesse for kommunikasjonsfaget. En match som neppe kunne vært bedre for Iteo!

– Jeg er veldig imponert over kunnskapen til alle som jobber her, og hvor integrert Iteo tenker kommunikasjon og resultater. Jeg kjenner på en stolthet, og bitte litt ærefrykt, hver gang jeg forteller noen at jeg jobber her, forteller Håvard.

– Jeg opplever også at Iteo satser og har tro på meg, og gir meg muligheten til å utvikle meg. Det føles allerede som om jeg har vært her mye lenger enn én måned, og jeg kan trygt si at Iteo lever opp til tittelen som Norges hyggeligste byrå.

 

Portrettbilde av Håvard Hoffstad Ruud, junior kommunikasjonsrådgiver i Iteo

Merkedag i Iteo

På årets 1. mars hadde vi mye å feire. Ikke bare er det dagen da Iteo ble etablert og partner Brit Ingvild Holmem begynte i 2011, men det var også et år siden Silje Bredby og Gitte Sethereng begynteEspen Skogheim Haugen og Mattis Wennemo endte prøvetiden og fikk fast ansettelse, og det var første dag for enda to nye kollegaer; Fredrik del Pozo og Elin Berg Hennum.

Fredrik del Pozo (27) kom fra en stilling som teknisk rådgiver for Posten og Bring, men etter tre år der ønsket han å utvikle sin kompetanse innen digital markedsføring. Det var dette som førte den blide og entusiastiske drammenseren til Iteo, hvor han nå skal jobbe som junior digitalrådgiver og hjelpe kunder med design, webutvikling og video.

– Det å kunne lære prosesser og teknikk av såpass dyktige medarbeidere, er en drøm som går i oppfyllelse. For en tech-nerd som meg, er det nesten litt rørende å se mangfoldet av likesinnede som hele tiden er ute etter at de rundt seg skal yte maksimalt. Jeg gleder meg til å bære den oransje drakten og representere Iteo i alle ender av den digitale jungelen, sier Fredrik.

For utenom jobben i Posten og Bring har Fredrik også vært grafisk designer i Forsvaret, og i tillegg hatt sitt eget start up-prosjekt der han hjalp mindre bedrifter med nettsider, annonsering og grafisk innhold.

Fredrik del Pozo, utvikler i Iteo
Teksten "2017 fra A til Å". I bakgrunnen er en person som skriver på laptop og en annen på et regneark
Anbefalt lesning:

Den 1. februar begynte også en blid og utadvendt Elin Berg Hennum (29) hos Iteo. Elins brennende interesse for målrettet kommunikasjon, skriving og rådgivning vil komme godt med når hun nå skal jobbe som kommunikasjonsrådgiver fremover. Elin hadde første kundemøte første dagen på jobb, og er allerede i full gang.

– Jeg syns det er utrolig spennende å få lov til å jobbe med kunder fra forskjellige bransjer. Å kunne levere godt innhold og løse ulike kommunikasjonsoppgaver krever at jeg må sette meg inn i problemstillinger, utfordringer og muligheter i deres bransjer, og da lærer jeg mye nytt. Det passer meg veldig fint, sier Elin.

I tillegg til det bankende kommunikasjonshjertet, er 29-åringen også over gjennomsnittlig glad i å reise. Hun startet derfor studiene med en bachelor i reiseledelse og jobbet så tre år i reisebyrået GoXplore med blant annet innholdsproduksjon. Deretter fulgte en jobb i markeds- og kommunikasjonsavdelingen ved Høyskolen Kristiania, samtidig som hun tok kommunikasjonsstudier. Nå har den målrettede holdningen ført henne inn dørene hos Iteo.

– Jeg føler at jeg er akkurat der jeg skal være, nå som jeg er kommunikasjonsrådgiver i Iteo. Jeg ser frem til å få jobbe med kommunikasjon og innhold for mange spennende kunder, og kanskje blir det noen reiselivsaktører etter hvert også, sier en smilende Elin.

 

Nye spennende kunder

Det ble tydelig allerede i høst da Iteo fikk en rekke spennende leads, og nye kunder, at det var behov for flere ressurser, spesielt innen kommunikasjon og innholdsproduksjon. Rekrutteringen ble iverksatt i begynnelsen av desember i fjor.

– Vi jobber konstant for å sørge for at teamene våre utfyller hverandre i forhold til kompetanse og erfaring, og at vi kan fylle på med ny kunnskap som kundene våre kan dra nytte av, sier Tina Tharaldsen, leder for kommunikasjon og rekruttering. – I utgangspunktet var planen å ansette en ny kommunikasjonsrådgiver og vi endte opp med å ansette tre, i tillegg til en digital rådgiver i samme slengen. (Red: Den tredje kommunikasjonsrådgiveren begynner i mai).

– Iteo har nå blitt 20 ansatte, som er stort for oss. Elin, Fredrik og Håvard, har raskt funnet seg til rette og kommet godt i gang med kundearbeidet. De har allerede bevist at de er uredde, dyktige og målrettede rådgivere som er sultne på å lære og utvikle seg, så vi gleder oss stort over å ha dem på teamet, avslutter Tina.

Få nyheter og våre beste caser rett i innboksen din.

Årets byrå logo
BBN - The world's B2B agency logo
Google Partner
Iteo Hubspot Solution Partner Program
Iteo bra søk