To nye rådgivere kom raskt på plass i Iteo

Vi kan ikke få nok av unge, dyktige rådgivere, så vi har ansatt igjen! Denne gangen har to superhyggelige gutter funnet sin plass inn i Iteo-landskapet.

– Jeg søkte jobb hos Iteo fordi jeg ønsker å være en pådriver for dagens virksomheter med digitale strategier og kommunikasjonsløsninger.

Espen Skogheim Haugen

Mattis Wennemo (23) og Espen Skogheim Haugen (26) begynte sin karriere hos oss forrige uke etter det som antagelig var de raskeste ansettelsene vi har gjort i Iteos historie.

– Vi så behovet før sommeren og tenkte i utgangspunktet på en ansettelse. Da vi var tilbake etter ferien var det ingen tid å miste, for årets siste halvår går veldig fort, så når to gode søkere banket på slo vil til raskt, sier Janicke Leiren, leder for Iteo Digital.

Både Mattis og Espen signerte derfor kontrakten kun en uke før de begge var på plass og deltok i arbeid på sin første pitch allerede første dagen.

Årets byrå trenger flere flinke og hyggelige kollegaer

Sulten på digitale utfordringer

Espen Skogheim Haugen har nettopp fullført Bachelor i markedsføring og salgsledelse, med digital spesialisering. Ved siden av studiene har han jobbet som selvstendig rådgiver for små bedrifter og bistått med digital markedsføring, sosiale medier, Google indeksering og webdesign. I tillegg har Espen jobbet deltid på Grand Hotel Oslo med ansvar for sosiale medier og digital kommunikasjon.

– Det var veldig greit å kunne starte med en gang og jeg gleder meg til å jobbe med mange spennende og lærerike prosjekter fremover. Det dukker opp stadig nye faglige utfordringer som gjør at jeg kan utvikle meg og skape verdi for våre kunder, forklarer Espen.

Han skal inn på det digitale teamet med ansvar for SoMe, som etter Espens ankomst består av seks rådgivere.

– Jeg søkte jobb hos Iteo fordi jeg ønsker å være en pådriver for dagens virksomheter med digitale strategier og kommunikasjonsløsninger. Jeg har også mye å lære, og i Iteo er det virkelig rom for personlig utvikling med superhyggelige kollegaer som spiller hverandre gode, sier Espen.

Portrettbilde av Espen Skogheim Haugen, digital rådgiver i Iteo

– Ettersom den digitale utviklingen har skutt fart, har dagens PR-rådgivere fått flere nye redskaper i «verktøykassa».

Mattis Wennemo

Kommunikasjon gjennom hele linja

Kommunikasjon er en rød tråd igjennom Mattis Wennemos utdannelse og liv generelt, så ikke uventet ønsket han å jobbe i et kommunikasjonsbyrå. Det har gått i medier og kommunikasjon siden videregående, som fortsatte under verneplikten der han hadde ansvar for presse- og informasjon. Ved siden av Bachelorstudiene i PR og markedskommunikasjon på BI har han også tilegnet seg verdifull erfaring i en deltidsstilling som junior rådgiver hos WergelandApenes. Nå går han inn i fulltidsstilling i Iteo.

– Jeg ser frem til å utvikle meg gjennom å dra nytte av kompetansen og erfaringene som Iteos rådgivere har, slik at jeg kan bli en bedre versjon av meg selv, forteller en ambisiøs Mattis. – Særlig gleder jeg meg til å gjøre et dypdykk i mulighetene de digitale flatene gir oss kommunikasjonsrådgivere.

I Iteo sertifiseres alle rådgivere i Google, Facebook og Hubspot, ikke bare de som jobber i Digital. Kundene våre trenger rådgivere som både kan produsere godt innhold og ha kontroll på spredning og performance. Dette betydde mye for Mattis da han søkte jobb i Iteo.

– Ettersom den digitale utviklingen har skutt fart, har dagens PR-rådgivere fått flere nye redskaper i «verktøykassa». Iteo tar disse redskapene i bruk med en solid strategisk forankring. Jeg ble imponert over deres engasjement for teknologi, analyse og måling av resultater, en begeistring jeg deler med kundene som har kåret Iteo til Norges beste byrå, sier Mattis.

De superhyggelige rådgiverne vi søkte etter er på plass

Mattis Wennemo, kommunikasjonsrådgiver i Iteo

Iteo fortsetter å vokse

– Det har skjedd mye i Iteo de to siste årene, sier Tina, leder for kommunikasjon i Iteo. – Kundene som kommer til oss har behov for en større bredde av tjenester som krever større team og flere ressurser.

– Vi er svært glade for å ha fått på plass to dyktige rådgivere som kan bistå med det som er viktigst for oss – å levere verdi til kundene våre. De fikk begge hendene fulle allerede første timen på jobb, som de tok på strak arm. Flere utfordringer venter utover høsten – så dette lover godt, avslutter Tina med et smil.

Relevante innlegg

Få nyheter og våre beste caser rett i innboksen din.

Årets byrå logo
BBN - The world's B2B agency logo
Google Partner
Iteo Hubspot Solution Partner Program
Iteo bra søk