Iteo utvider performance-teamet med ny rådgiver

Vår kompetanse innen performance marketing blir stadig mer etterspurt. Derfor styrker vi performance-teamet med dyktige Ida Marie Köhl (25).

– Ida viste seg raskt som en glødende engasjert, målbevisst og faglig sterk person som glir rett inn i miljøet vårt, sier byråleder Tina Tharaldsen.

– Vi har i flere år hatt en sunn og organisk vekst innen fagområdet performance marketing. Det var derfor viktig og riktig å øke performance-teamet vårt fra to til tre rådgivere nå i 2020. Det vil både løfte leveransene våre og tilføre enda mer verdi til kundene, sier byråleder Janicke Leiren.

Ida ble en del av Iteo i februar. Hun har en bachelorgrad i markedsføringsledelse fra Handelshøyskolen BI, med digitale kanaler, strategi og analyse som valgfag. I løpet av studietiden har hun skaffet seg verdifull erfaring i markedsføringsbyrået Bring Dialog (som i dag heter Netlife Dialog) og som medierådgiver i mediebyrået MediaPlus.

– Vi var på utkikk etter en som kan komplementere teamet og samtidig tilføre erfaringer vi i Iteo kan lære av. Ida viste seg raskt som en glødende engasjert, målbevisst og faglig sterk person som glir rett inn i miljøet vårt, sier byråleder Tina Tharaldsen.

Vil du vite mer om hva Ida skal jobbe med? Her kan du lese om performance som tjeneste.

 

Portrettbilde av Tina Tharaldsen, byråleder i Iteo

Byråleder, Tina Tharaldsen, mener Ida Marie Köhl glir rett inn i miljøet i Iteo.

– Byrålivet er motiverende fordi man får jobbe med spennende kunder fra ulike bransjer. Man lærer alltid noe nytt, og jeg kan ikke se for meg å jobbe med noe annet enn dette, forteller Ida.

Klar for nye utfordringer

Ida søkte på juniorstillingen som performance-rådgiver med et ønske om nye utfordringer. Hun skal hovedsakelig jobbe med sosiale medier og digital annonsering. I bagasjen har hun med seg bred erfaring innenfor rådgivning, kampanjeplanlegging, «adops» og annonsering på sosiale medier.

– Jeg gleder meg til å bli kjent med nye fagområder og videreutvikle erfaringen jeg allerede har. Det er nytt for meg å jobbe i et markedskommunikasjonsbyrå, men jeg har lenge vært nysgjerrig på den delen av markedsføringsbransjen som Iteo er en del av, sier hun.

Portrettbilde av performance-rådgiver, Ida Mare Köhl

Ida skal hovedsakelig jobbe med sosiale medier og digital annonsering, og gleder seg til å jobbe med spennende kunder fra ulike bransjer.

Selv om det å jobbe i et markedskommunikasjonsbyrå er nytt for Ida, er hun godt kjent med å jobbe tett på kunder fra hennes tid i mediebyrået MediaPlus.

– Byrålivet er motiverende fordi man får jobbe med spennende kunder fra ulike bransjer. Man lærer alltid noe nytt, og jeg kan ikke se for meg å jobbe med noe annet enn dette, forteller Ida.

Tilfører miljøet noe positivt

– Det er også en motivasjon i seg selv å jobbe i Norges hyggeligste byrå. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med flinke kolleger i Iteo, legger hun til.

Byrålederne Tina og Janicke forteller at Ida allerede er godt i gang med kundearbeidet.

– Vi tror Ida vil bidra sterkt til at vi kan levere enda bedre performance-tjenester til våre kunder. Ida, i kraft av den hun er, vil også tilføre miljøet vårt noe positivt, i likhet med alle andre vi har ansatt hos oss, avslutter Janicke.

Vil du vite mer om hvordan der er å jobbe i et markedskommunikasjonsbyrå som Iteo? Da bør du lese om våre stolteste øyeblikk fra 2019.

Relevante innlegg

Få nyheter og våre beste caser rett i innboksen din.

Årets byrå logo
BBN - The world's B2B agency logo
Google Partner
Iteo Hubspot Solution Partner Program
Iteo bra søk