Nytt æresmedlem i Iteo

Én av tre bærebjelker i Iteo rives nå bort. Tilbake står en søyle av bunnløs takknemlighet.

På nyåret jobber ikke Brit Ingvild Holmem i Iteo lenger. Hun skal fra nå berike en annen arbeidsplass. Vinnerne er hennes nye kolleger. De har mye å glede seg til.

Det blir et stort savn for alle oss i Iteo. Brit Ingvild kan kun erstattes med Brit Ingvild.

En praktisk konsekvens er at vi fra nå slipper å måtte gjenta overfor nye interessenter at navnet staves med én T i fornavnet, og M på slutten av etternavnet. De andre konsekvensene er kjipe og mange. Vi har ikke lenger en romsdaling. Vi mister en av våre beste; kanskje den tryggeste rådgiveren som sjelden eller aldri har mistet en kunde.

Brit Ingvild kom på intervju i 2007 med piercing i nesa, asymmetrisk hårsveis og med en stor glød etter å skape seg en karriere innen PR-faget – og det gjorde hun raskt.

Andreas Thue, daglig leder i Iteo

Piercing og asymmetrisk hårsveis

Brit Ingvild har vært en del av hverdagen til Iteo i praktisk talt alle år. Hun var første ansatt og var på plass 1. mars 2011, da Iteo gikk fra å være ENK til å bli AS. Dagen ble markert med skitur til Mariholtet i Østmarka.

Før dette hadde hun jobbet sammen med flere av oss i det nå nedlagte PR-byrået Text 100. Der kom hun på intervju i 2007 med piercing i nesa, asymmetrisk hårsveis og med en stor glød etter å skape seg en karriere innen PR-faget – og det gjorde hun raskt. Hun fikk raskt tillitt på vår da største kunde IBM, og penset seg ut en karriere innen teknologi og B2B.

Store Brit Ingvild

Størrelse på kundene har senere fulgt Brit Ingvild. De første årene var hun rådgiver på Iteos viktigste kunde de første par årene: DNV GL. Så kom hun inn på Dell, som nå er vår største kunde, og det har alltid vært naturlig at hun skulle jobbe med komplekse og store kunder – uansett hva de selger. Det har gått i store programvareløsninger, store maskiner, store bygg og kompliserte kundereiser.

Brit Ingvild har vært arkitekten bak flere av våre største suksesser, og hennes evne til å vurdere og formidle er svært høy. Hun tenker seg om før hun snakker, og når ordene kommer så er det klokt å lytte. Det vet kollegene. Det vet kundene. Hun har bygget seg et stort nettverk ved å alltid holde løfter, ved å levere kvaliteten som forventet, eller helst bedre.

Gjør en hektisk hverdag enklere

Alle som har startet i Iteo har lent seg på Brit Ingvild i en eller annen form. Hun er en trygg havn, hun har alltid tid. Hun tar seg av alle. Hun har et etisk kompass som er blant de ypperste på markedet. Da byrået startet å skalere var Brit Ingvild garantisten for den høye standarden. Hennes evne til å levere, har vært hovedgrunnen til at vi kunne ta risiko og vokse de første årene. Hun var bærebjelken i fundamentet som resten av huset kunne vokse på.

Hun og Tina var pilarene for trygghet og kultur i en tid med mye vekst og store endringer, og som gjorde at det kunne fattes beslutninger som var nye for oss, og av mer modig art. Det å ha en slik trygghet i ryggen har vært helt avgjørende for Iteo, og det gleder meg at Brit Ingvild har vært med å motta anerkjennelsen for det hun har bygd i form av utmerkelsen som «Årets byrå» fem år på rad, og høydepunktet i 2021 der Iteo ble kåret til Norges tredje beste byrå – uansett kategori.

Tillit, lojalitet, faglig tyngde, evnen til å være konstruktivt kritisk, omtenksom, empatisk, nestekjærlig, morsom og troverdig er adjektiver som beskriver Brit Ingvild godt.

Andreas Thue, daglig leder i Iteo

Et rasjonelt følelsesmenneske

Tillit, lojalitet, faglig tyngde, evnen til å være konstruktivt kritisk, omtenksom, empatisk, nestekjærlig, morsom og troverdig er adjektiver som beskriver Brit Ingvild godt. Adjektiv-ordboken er full av flere som jeg også kunne brukt. Hun har sine særheter, som oss andre, og vi vil savne konstruktivt pirk og rettelser fra en kollega som høyt verdsetter kvalitet i språket.

Et annet ord som beskriver henne på punkt og prikke er rasjonalitet. Selv om følelsene gjerne kan koble over, er det få beslutninger og handlinger som ikke er vektet i fornuft. Da hun meddelte at hun vurderte å bytte jobb vet jeg at det satt langt inne, men at det var så gjennomtenkt over tid, at det nyttet fint lite å snu denne oppfatningen. Brit Ingvild gjør aldri noe halvveis, og i hvert fall ikke større endringer som å bytte kolleger etter 14 år.

Det er nå min store misjon for årene som kommer å få hjem det andre æresmedlemmet i Iteos historie.

Andreas Thue, daglig leder i Iteo

Brit Ingvild skal hjem igjen

Når hun nå går videre er det i en nysgjerrighet på hvordan livet er på kundesiden, og hun skal inn i PR-avdelingen i et stort og kjent økonomisk rådgivningsmiljø. De er fordømt heldige som får henne. Ta godt vare på henne. Jeg vil minne henne hver eneste uke på at det er i Iteo hun hører hjemme. Inntil da er hun hedersgjest på interne samlinger, invitert på julebord og firmafester, og lignende. Hun skal slite med å løsrive seg fra Iteo. Hun skal komme tilbake. Det er nå min store misjon for årene som kommer å få hjem det andre æresmedlemmet i Iteos historie.

Iteo uten Brit Ingvild er vanskelig å forestille seg. Jeg har ikke turt å tenke tanken ennå. Iteo hadde aldri vært Iteo som det er i dag, uten Brit Ingvild. Takknemlighet er det best beskrivende ordet som oppsummerer 14 år.

Derfor vil vi savne deg

Portrettbilde av Lisbeth Løkås Nordvik, senior kommunikasjonsrådgiver i Iteo

Lisbeth Nordvik, seniorrådgiver, kollega og venn siden 2009

Uvurderlig faglig rådgiver, sparringspartner og ikke minst venn

Hvordan oppsummerer man alle disse årene da.. 😢 Å skulle ta inn over seg at Brit Ingvild ikke skal være en del av Iteo lengre er litt uvirkelig. Vi har vært kolleger i nesten 13 år, siden jeg først startet som rådgiver i 2009. Hele veien har hun vært en uvurderlig faglig rådgiver, sparringspartner og ikke minst venn, og den faglige tyngden hun besitter har helt klart vært både inspirerende, en trygghet og et viktig fundament for meg og alle kollegene i både vårt forrige byrå og ikke minst her i Iteo.

Jeg kommer først og fremst til å savne Brit Ingvild på det personlige planet, men minst like mye i det daglige arbeidet. Hun har vært Iteo, og overført deler av sin måte å være rådgiver på til alle som har jobbet med henne. Høy kvalitet, høy integritet, en evne til å bryte ned oppgavene og sile ut det som ikke er viktig, antagelig den i Iteo med best kunnskap rundt rettskriving, hyggelig, ryddig og rett og slett et stødig fundament som gjør at det rister litt når hun nå forlater oss. Du kommer til å bli savnet Brit Ingvild, men jeg unner deg å utvide horisonten. Takk for alt du har lært meg, og for all skravling innimellom arbeidet gjennom årene.

Portrettbilde av Janicke Angerman Leiren, byråleder i Iteo

Janicke Leiren, seniorrådgiver og Brit Ingvilds nærmeste leder

Gjør en hektisk hverdag enklere

Jeg har hatt den glede av å jobbe med Brit Ingvild i seks år. Hennes faglige tyngde og innspill har hatt utrolig stor verdi for byrået og kundene hun har jobbet med. Brit Ingvild er en av de beste rådgiverne Iteo har. Ikke bare faglig tyngde, men et godt og rasjonelt hode i en hektisk hverdag er også verdifullt for kolleger og kunder.

Å jobbe sammen med Brit Ingvild på den aller største kunden i byrået vårt, har gitt meg mye glede – og hennes kunnskap har bidratt til at vi har tilført kunden mer verdi. Å ha en kollega som Brit Ingvild gjør at en hektisk hverdag blir enklere. Vi utfyller hverandre utrolig bra, og hun er en jeg kommer til å savne. Både faglig og som en god kollega

 

Portrettbilde av Tina Tharaldsen, byråleder i Iteo

Tina Tharaldsen, seniorrådgiver, partner i Iteo, og kollega/venninne siden 2007

En av de råeste rådgiverne jeg vet om

I 2007 møtte jeg en uslepen diamant på intervju hos Text 100. Selv om stilen skrek rebelsk student og arbeidserfaringen var minimal, hadde denne tøffe jenta et unikt potensial jeg følte vi måtte satse på. Slik ble Brit Ingvild den første, og den desidert beste, ansettelsen jeg noen gang har gjort.

Etter 14 år i tre-spann med Andreas og meg, etterlater Brit Ingvild seg et hull i Iteo som ikke kan fylles. Ikke bare er en hun av de råeste rådgiverne jeg vet om, hun er også en fantastisk fin kollega, en uvurderlig sparringspartner og språkguru – med en nydelig stil! 😉 Hun vil bli dypt savnet av alle på kontoret, men heldigvis vet jeg at fundamentet, vennskapet vårt, det vil vare evig. I likhet med den strålende diamanten hun er.

 

Relevante innlegg

Få nyheter og våre beste caser rett i innboksen din.

Årets byrå logo
BBN - The world's B2B agency logo
Google Partner
Iteo Hubspot Solution Partner Program
Iteo bra søk