Webdesign og utvikling

Hva er det som får kunden til å trykke på handlingsknappen på nettsiden din? Har det noe med fargen å gjøre? Plasseringen? Kanskje er det teksten i selve knappen som er avgjørende? Eller handler det om hva kunden har sett og lest før knappen i det hele tatt kom til syne?

Kontorpult med papirer, kaffekopp, kaktus og data med skisser

I beste fall kan skreddersydd og gjennomført webdesign og utvikling sørge for at du får fornøyde kunder, mer trafikk inn til nettsiden, flere salg og et bedre omdømme.

Dette er spørsmål våre webdesignere og utviklere jobber med hver dag. Gjennom testing, måling, analyser og optimalisering, hjelper vi deg å presentere dine budskap på en måte som gjør det enkelt for kunden å trykke på knappen.

Basert på erfaring, trender og egne tester, sørger vårt designteam for at kundereisen blir så sømløs, intuitiv og effektiv som mulig.

Derfor burde du prioritere webdesign og utvikling

En nettside skal tilfredsstille flere parter. Først og fremst brukerne som besøker nettsiden, men også ansatte og ledere skal være fornøyde med utseendet og utformingen av bedriftens egne kanaler.

Godt webdesign som er utviklet og optimalisert for kompatibilitet kan hjelpe bedriften med å nå deres mål. Ønsker dere at besøkende skal bruke lenger tid på nettsiden, utføre en spesifikk handling og komme tilbake? Det krever en god brukeropplevelse – der gjennomført webdesign som er grundig utviklet legger grunnpremisset.

Webdesign påvirker brukeropplevelsen, og går hånd i hånd med utvikling. Utviklingen sørger for at prosesser går sømløst og smidig. Responsive nettsider som laster raskt i alle nettlesere både på telefon, nettbrett og data sørger for at alle brukere får en bedre opplevelse – uavhengig av kanal og plattform.

Ikke la en dårlig utviklet nettside eller et dårlig webdesign ødelegge for kundereisen. En bruker som lukker nettsiden din i irritasjon over at den laster tregt, ikke er tilpasset mobil eller fordi det er vanskelig å finne rett informasjon, er et potensielt tapt salg. Ikke minst er det dårlig for bedriftens rykte.

I beste fall kan skreddersydd og gjennomført webdesign og utvikling sørge for at du får fornøyde kunder, mer trafikk inn til nettsiden, flere salg og et bedre omdømme.

Skjermdump av nettsiden til Kilden
Anbefalt lesning:

Hva er webdesign?

Kort fortalt er webdesign hvordan nettsiden din ser ut – men i det ligger mye mer enn du tror. Tenker du for eksempel over disse tingene:

  • Er knapper, menyer og andre handlingselementer plassert slik at det faller brukerne naturlig å finne dem?
  • Hvilke farger og fonter bruker du på nettsiden?
  • Hvilke problemer skal nettsiden løse for besøkende?
  • Hvordan kan du tilpasse siden til besøkendes behov – og dine egne mål?

Disse spørsmålene kan våre webdesignere og utviklere hjelpe deg med å besvare.

Gjennomført og gjennomtenkt webdesign er mer enn bare en estetisk pen nettside. Det skal gjøre at brukerne ønsker å være på nettsiden din – og at de ønsker å komme tilbake fordi de har hatt en god opplevelse.

Godt webdesign skal både se bra ut og være funksjonelt. Dette gjøres ved å tegne opp en brukeropplevelse og optimalisere denne på tvers av plattformer som brukerne befinner seg på. Iteo sine dyktige webdesignere skreddersyr nettsidedesign fra bunnen av, slik at din nettside blir unikt tilpasset din bedrift og profil.

VI hjelper deg med å skape digitale kundereiser der innhold og design får ut det beste i hverandre. Det blir det flere knappetrykk av!

Hva er utvikling?

En nettside uten kode er et hav uten vann. Kode er helt nødvendig for å bygge opp en interaktiv og kompatibel nettside, og er like viktig for nettsiden som vann er for livet i havet.

Iteos utviklere jobber med å programmere kode som forteller hvordan nettleseren skal vise frem nettsiden din. Alt fra det estetiske til interaktivitet og brukeropplevelser. Hva skal den gjøre når brukerne laster inn nettsiden, og hva skal den gjøre når brukerne interagerer med nettsiden?

Det finnes også mange forskjellige nettlesere man må ta høyde for, og koden skrives derfor slik at den kan forstås like lett av Google Chrome, som Internett Explorer. Skal den være annerledes på mobil, nettbrett og datamaskin? Hva skal skje når brukerne trykker på knapper og navigerer seg rundt på nettsiden? Hvordan lagres informasjon, og hvilken kode skal aktiveres når brukerne trykker her og der?

Å implementere designet og gjøre nettsiden responsiv og kompatibel er en viktig del av en utviklers arbeid. I korte trekk skal nettsiden være optimalisert for så godt som alt og alle. Det er utvikling som gjør at alle elementene til slutt blir et fungerende produkt det går an å interagere med.

Hvordan kan Iteo hjelpe deg med webdesign og utvikling?

Iteo sine webdesignere og utviklere kan hjelpe deg uansett hvor i prosessen du er. Har bedriften din allerede en nettside som du ønsker å forbedre, kan vi tilby mindre eller større løsninger basert på deres ønsker og idéer. Vi kan også hjelpe med å designe og bygge opp en helt ny nettside fra bunnen av – skreddersydd for din bedrift og målgruppe. Vi setter opp et helt unikt design, og koder slik at nettsiden er hundre prosent responsiv.

En god nettside fungerer på alle moderne plattformer og på alle nettlesere. Responsivt design gjør at den tar seg godt ut også på nettbrett og telefoner.

Våre rådgivere har levert digitale plattformer til alt fra store virksomheter som som retter seg mot globale målgrupper, til SMB-markedet som etterspør skreddersydde løsninger. Skreddersøm er normen. Kvalitet er rettesnoren. Kort fortalt hjelper vi deg å skape digitale kundereiser der innhold og design får ut det beste i hverandre. Og slikt blir det flere knappetrykk av!

Årets byrå logo
BBN - The world's B2B agency logo
Google Partner
Iteo Hubspot Solution Partner Program
Iteo bra søk