Våre mest leste blogginnlegg i 2016

Nok et år er over på Iteo-bloggen, og det er på tide å se på hvilke historier som har blitt våre mest leste blogginnlegg i 2016. Som vi har sett tidligere, er det historier om mennesker som engasjerer mest, men gamle innlegg ligger fortsatt høyt på listen.

Vi, som flere av våre kunder, sliter ofte med å finne tiden til å skape de gode historiene, og det er ofte lettere å snakke om seg selv enn om å fokusere på kundene. I 2016, har vi i Iteo hatt fortsatt fokus på å gi våre lesere nytte og verdi, samtidig ser vi at det som leses mest er historiene om menneskene i Iteo. Dette skyldes selvfølgelig at våre følgere i de digitale kanalene kjenner oss og når man deler historier om mennesker, vil ofte folk lese om menneskene og tenker da ikke på hverken plattform eller sted.

I 2017 har vi sett en økning på hele 50% i antall sidevisninger på våre nettsider. Aldri har våre blogginnlegg blitt lest mer, delt mer og engasjert mer. Nettsidene og bloggen er vår viktigste selger og har gitt oss mange nye kunder i løpet av 2016. Vi må vel si at vi avslutter året med store smil om munnen, masse bra har skjedd i år, men vi har fortsatt en del utfordringer, dette kan du lese om i vår årlige oppsummering 2016 fra A til Å

Et godt eksempel på engasjement er vår mest leste post i år. Andreas Thue sin hyllest til kollega Tina holdninger til kunder, kollegaer og Iteo da hun gikk igjennom en tøff kreftsykdom. Les om hyllesten og vår fantastiske kollega Tina i blogginnlegget: En hyllest til holdninger

Tina Tharaldsen i Emirates Business Class
Anbefalt lesning:

Det er ikke alltid ferskvare som er mest populært.

Ansettelser engasjerer

Vi har gjort flere ansettelser i 2016 og postene om våre nye kollegaer kommer høyt på listen. Høyest kom ansettelsen av Takin Kroop og innlegget Ansetter en av Norges beste på Facebook, og ansettelsen av vår unge og særs dyktige utvikler Emil Broll ble behørig lest i innlegget Satser på ung utvikler.

LinkedIn og longtail

Det er ikke alltid ferskvare som er mest populært. Når vi lager blogginnlegg der vi ønsker å dele kompetanse og gi verdi og nytte til leserne, så prøver vi alltid å ha fokus på flere ting: Bruke de ordene folk søker etter i Google, at overskriften gir svar på spørsmålet og at det gir reell verdi for leseren. Et blogginnlegg fra 2013 er igjen på topplisten også i år. Slik lager du en LinkedIn company page har tydeligvis fortsatt stor verdi og noe det søkes ofte på. Et blogginnlegg om endret markedsføring fra top of mind til friend of mine fra 2015 er også populært. Faktisk har det innlegget vært mer populært i 2016 enn det var det året det ble publisert.

Iteo vinner priser

2016 har gitt oss noen veldig hyggelige overraskelser og historiene om disse har engasjert. Det er gøy når det er bra, men enda gøyere når folk synes at vi fortjener heder og ære. Vi har vunnet innovasjonspris med innholdsmarkedsføring, men stoltest ble vi allikevel når vi overraskende ble kåret til Norges nest beste på kundetilfredshet i en kåring vi ikke visste vi var nominert i.

Nytte og verdi

Å gi nytte og verdi til leserne er det viktigste man kan gjøre, og da er det bra at noen av årets mest lest innlegg er av denne kategorien. Vår bloggserie om digitale strategier har på kort tid blitt noe av våre mest leste innlegg, mest lest er 10 Grunner til at du trenger en digital strategi. Men mange føler nok fortsatt på den digitale tregheten som også har engasjert i 2016. Og ikke minst så var det mange som var nysgjerrige på Facebook og hvorfor den kanalen er så viktig i B2B salgstrakten i innlegget Facebook viktigst øverst i B2B salgstrakten

Mer og bedre innhold i 2017

I 2017 vil vi nok gjøre enda et løft i vårt innhold. Vi skal skape enda mer og enda bedre innhold. Vi skal ha fokus på nytte og verdi, men også på menneskene, vi ønsker at dere skal få bli enda bedre kjent med de ansatte i Iteo, hva vi brenner for og ikke minst hva vi kan. Vi skal dere vår kunnskap og bli enda flinkere til å kommunisere med våre kunder og følgere.

Få nyheter og våre beste caser rett i innboksen din.

Årets byrå logo
BBN - The world's B2B agency logo
Google Partner
Iteo Hubspot Solution Partner Program
Iteo bra søk