Nettsider og design

Tenker du ofte på hva kundene dine tenker om virksomheten din etter å ha besøkt nettsiden deres? Svaret ligger et sted mellom design, brukeropplevelse og innhold.

Bilde av en skjerm hvor det utformes webdesign. Rundt skjermen ligger det fargeideer, skisseblokk og annet materiell som brukes i utformingen av nettsider og design.

Hva er en god nettside?

Nettsiden er din viktigste selger. Den er selgeren som aldri tar pause og aldri går hjem. Nettsiden er stedet der eksisterende kunder leter etter informasjon, og ofte der potensielle kunder blir bedre kjent med virksomheten din. Kvaliteten på nettsiden din kan derfor være avgjørende for om du vinner eller taper salg.

En god nettside består av smart design og tydelig innhold – presentert med de riktige tekniske løsningene. I bunnen ligger god koding. Vi mener gode nettsider hjelper med å generere flere kunder og gi flere salg, skape godt omdømme – i tillegg til å styrke bedriftsprofilen og de ansattes yrkesstolthet.

Våre rådgivere har ikke bare lang erfaring med å designe, kode og drifte gode nettsider – vi brenner også for dette arbeidet.

Godt design på nettsiden

De som besøker nettsiden din er kanskje først og fremst ute etter innholdet, men design påvirker både inntrykket de får av bedriften og hvordan de tar imot informasjon.

En nettside med mange forstyrrende elementer vil gjøre det vanskeligere for besøkende å navigere seg frem til og ta til seg det innholdet du ønsker de skal motta. Likevel er det enkelte nettsideelementer du absolutt burde ha med, avhengig av hva bedriften din driver med. Iteo sine rådgivere kan hjelpe deg med å sortere ut hva som er viktig og hva som er mindre viktig å ha med på nettsiden.

Fra utvikling til ferdig produkt

Har bedriften din en utdatert og gammel nettside? Blir du litt flau av å skulle henvise kunder eller andre interessenter til nettsiden din, i frykt for at de får et dårlig inntrykk av bedriften? Det er et tegn på at det er på tide å oppdatere nettsidene deres.

Iteo kan hjelpe dere med å lage nye nettsider og bistår dere gjerne gjennom hele prosessen – fra å skreddersy et design etter deres ønsker, utvikle og kode, til en ferdig nettside som vi drifter og holder ved like for dere.

Vi kan hjelpe deg med strategi, design og programmering, og ikke minst med innholdet på nettsiden – uansett om du ønsker noe splitter nytt, forbedring av dagens løsninger eller hjelp med mindre landingssider. Vårt erfarne web-team bygger nettsider som fungerer på alle enheter og i alle nettlesere, med responsiv design for optimal visning på nettbrett og telefoner. Våre design har alltid brukeropplevelsen i fokus.

Vi har WordPress som vår foretrukne webplattform, og har designere og programmere med spesialkompetanse på denne løsningen.

Søkemotoroptimalisering i alt vi gjør

Uansett om det er design eller utvikling av nettsider, er søkemotoroptimalisering noe vi prioriterer høyt. Gjennom relevante søkeord i innholdet, kryptering og sikkerhet, samt design som er optimalisert for alle plattformer, sørger vi for at nettsiden din blir synlig i Google-søk. Vi vet hvordan Google rangerer nettsider – og sørger for å gjøre deg synlig i organiske søk.

Relevante caser

Hva kan vi hjelpe deg med?

Årets byrå logo
BBN - The world's B2B agency logo
Google Partner
Iteo Hubspot Solution Partner Program
Iteo bra søk